- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Továbbra is cska megy a félre magyarázás.
Hidd el pontosan tudom mi a különbség és miről beszéltek TI és azt is hogy én mihez szóltam hozzá.Amire én válaszoltam ott a kolléga múlt időben beszélt, valszeg nem tegnapra értette de nem is mára vagy holnapra hanem legalább 1-2 éves távlatba szart vett drágán szerinte mert intel CPU-t vett.
Erre reagáltam hogy nem valószínü mert akkor még kanyarba se volt semmilyen olyan APU amivel értelmes beállításokkal tudott az ember ÚJ címekkel játszani.Egyébként dícséretes hogy így 4 évvel ezelőtti CPU szintet hozzák már az APU-k.
Egyébként meg olyan nicns hogy kompromisszum aki játszik ugyis azon fogja törni a fejét hogy lehetne kicsit gyorsítani meg hogy szebb legyen és előbb utóbb bele fog kerülni a dVGA azokba az APU-s gépekbe is (erre mondjátok majd hogy ja de milyen fasza lesz mert összedolgoznak, ja majd talán aztán nehogy az éppen futó széria ne legyen kompatibilis vele)
Remélem érthető volt, nem szeretném tovább magyarázni a semmit ahogy itt egyesek teszik.
Kezd kicsit átmenni ez a mantle meg apu meg miazmás ilyne teleshop kategóriába ahogy magyarázni kell hogy miért jó a sz@r.
Az a baj hogy még mindig csak az vagy hogy: ha,majd,de akkor,előbb utóbb,nem kell sokat aludni, év végére, hónap végére, nemsokára stb...Kételkedek, meg szerintem mindenki más is aki picit is tisztán gondolkozik. 45% os gyorsulást ígérnek de még sehol semmi nekem ez több mint fura. Nem hiszem el hogy az AMD ne mtudna összerakni egy techdemot mint ahogy azt tette azelőtt oly sokszor az új generációkhoz amin bemutatná hogy mivan szal már csak ezért is sántít a dolog. Másrészről ha nem fogja hozni min 50%-ot akkor kb semmi értelme nem lesz az APU-kon....miért? defasza lesz majd 25 helyett mondjuk 30 fps-el játszani, tisztára megéri.
-
-
hipó
tag
Akkor rakjuk össze a kettőt és megkapjuk az egyetemes, megcáfolhatatlan igazságot!
Arról szól ez az egész dolog, hogy egy mezei AMD-s APU külön VGA kártya nélkül(!) elfogja tudni futtatni a BF4-et ultrán elfogadhatóan jó fps-sel, amíg a falat nézzük, és meg nem jelenik pár ellenség a képernyőn!
De!!! Low-on már most is elég jól lehet játszani APU-val BF4-et. -
hipó
tag
"Arról szól ez az egész dolog, hogy egy mezei AMD-s APU külön VGA kártya nélkül(!) elfogja tudni futtatni a BF4-et ultrán elfogadhatóan jó fps-sel!"
Tegyük hozzá: amíg a falat nézzük, és meg nem jelenik pár ellenség a képernyőn!
Azért tegyük hozzá, nem vagyok elvakult nvidia, meg intel, meg semmilyen fan.
A Kaveri pont jó lesz játékra, ha nincsenek nagy igényeink. A Mantle meg csak dob a teljesítményén, lehet neki örülni. Sajnos még nincsenek olyan játékok többségben, amik kihasználják a legújabb feature-öket.
Vagyis az AMD mind processzor, mind VGA terén előremutatóbb, mint az intel és az nvidia, de a gyakorlatban ez maximum a videókonvertálásban, szerkesztésben és az APU-juk esetében egy kis játékban mutatkozik meg. A hardcore gamerek nem fognak AMD APU-t venni, akárhogy is szépítjük a dolgot, a kompromisszummentes játékhoz ez még mindig kevés.Ennek ellenére az AMD nagy dolgot hozott létre pl a Kaveri-vel, remélem jó lesz a Mantle is, és egyszer utolérik az intelt cpu fronton, mert kellene az árverseny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest