Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Én ez alapján írtam, hogy amúgy kész a Mantle, csak nem adhatják ki. (csak rosszul emlékeztem, Abu a Frostbite-ot írta, nem az AMD-t).
De gondolom az AMD is kész van, elvégre mutattak már Mantle-s videót, csak nem adhatják ki. Gondolom úgy egyeztek meg az EA-vel, hogy egyszerre jön a Catalyst BF patch-csel. (hogy valóban ez legyen az első támogatott játék).
Aztán ki tudja, én is csak tippelgetek, összeesküvés-elméletet gyártok -
Thrawn
félisten
Itt: AMD driver with Mantle support leaks
#40: Akkor nem szóltam
-
ng0ofy
KORREKTOR
Sajnos nem tudjuk, hogy miben egyeztek meg a háttérben, lehet, hogy kötöttek erre az eventre valamilyen marketingszerződést és kénytelenek egymásra várni. Azt sem veszem készpénzek, hogy az AMD kész a maga részével és várnak az EA lépésére, lehet, hogy fordítva van. Bár a legvalószínűbb az, hogy egyik sem jár még sehol és a marketing osztályok ígérgetnek, aztán majd lesz valami... Ha nem jelenik meg 31-e éjfélkor, akkor mi történik? Semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest