- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Van 2 nap a januárból, még nincs minden veszve
31-én reméljük befut a patch és a driver is, és akkor majd rászabadulhat mindenki...(#121) hipó
"csak ne akarják bebizonyítani azt, ami nem lehetséges: vagyis fullHD-ban ultrán komolyan játszani a BF4-el. "
Na ez az, amit senki nem is akar bebizonyítani. Egyszerűen az a lényeg, hogy a Mantle-lel már APU-n is végre jó minőségben/elfogadható sebességgel játszható lesz egy új, AAA kategóriás játék.
Mert ugye korábban az IGP-k nagyon nem erről voltak híresek. És ebben a kategóriában a remélt 45%-os javulás bizony már ugrás a játszhatatlan kategóriából a játszhatóba.Aki komolyan akar játszani, főleg multiban, az úgysem APU-val, diszkét VGA nélkül fog bohóckodni.
-
BiP
nagyúr
Mondjuk tudtommal az AMD megköveteli, hogy a Mantle használata mellett legyen egy DX/OpenGL renderer is, tehát ugyanúgy le kell programozniuk azt is. Tehát hiába könnyebb Mantle alá portolni, nem ússzák meg a DX-et sem.
De gondolom ahol nyerhetnek ezen, hogy a DX-et nem fogják úgy optimalizálni, kitesztelni, csak összedobják valahogy, hogy benne legyen, mert muszáj. -
BiP
nagyúr
Én ez alapján írtam, hogy amúgy kész a Mantle, csak nem adhatják ki. (csak rosszul emlékeztem, Abu a Frostbite-ot írta, nem az AMD-t).
De gondolom az AMD is kész van, elvégre mutattak már Mantle-s videót, csak nem adhatják ki. Gondolom úgy egyeztek meg az EA-vel, hogy egyszerre jön a Catalyst BF patch-csel. (hogy valóban ez legyen az első támogatott játék).
Aztán ki tudja, én is csak tippelgetek, összeesküvés-elméletet gyártok -
BiP
nagyúr
Az AMD-nek azért különösen ciki, mert nem is rajtuk múlik, gondolom ők rég készen vannak vele, mégis rajtuk csattan a negatív marketinghatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest