- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
stratova #364 üzenetére
Ha a ViZion fan clubba akarsz belépni, akkor ennél azért jobban kell próbálkoznod. Így is vannak már kb. 3-an, szal. nincs felvétel egyelőre
Az a legnagyobb baj, hogy sokan nem tudják, vagy nem akarják elfogadni, hogy mit tud a procijuk. Mindkét táborban van erre sok példa sajnos. Ami ennél is nagyobb baj, hogy az érdeklődőket meg akarják győzni az általuk vélt szent igazságról.
-
stratova
veterán
válasz
stratova #132 üzenetére
Lásd árazás (de ez vízhűtővel ennyi!)
Külföldi piacon természetesen, nem nálunk, ahol még FX-9370-et is "vicc kategóriás" áron próbálják eladni egyes boltok.
Jack@l: miklosss2012 kolléga használta 5.0-5.1 GHz-en FX-et, olyan professzionális alkalmazásban, ami kifejezetten sok szálra volt optimalizálva részleteket ő tud mondani, amennyiben mondhat.
Jelenleg játékok és az újdonság végett 4770K-t hajt. Amennyire én tudom így alakult nála a CPU váltás: FX-6100 -> 2600K -> i5-3570K -> FX-8350 -> i7-3770K -> i7-4770K. Így elfogultnak nem tekinthető (VGA-ból szintén rendelkezett pl. HD 7870 CF-fel és HD 7970 GE-nel, de GTX 780-nal is). -
KAMELOT
titán
De itt miről beszélnek? Milyen világ első 5Ghz-ja??? i7-3820 5GHz. i5-2500K és i7-2600K is egyaránt 5GHz teljesítményt nyújtott jó hűtével fele akkora TDP-vel. És akkor nem beszélve, hogy ezek mikori CPU-k.
(#121) ricshard444: Nekem ugyan ez 10 éjszakai 9 órás munkával sikerült!
-
DRB
senior tag
Az, hogy újabb rev. még nem indokol ekkora eltérést, nyilván sejtettem, amikor megjelentek a Piledriver magos FX-k, hogy kevesebbet fognak fogyasztani, de azt hogy mindezt lényegesen magasabb órajelen és feszültségen, azt valahogy nem gondoltam. Igazából, most hogy láttam a mérési eredményeket ütött szöget ez a dolog a fejembe(biztos a cölöpverő verte bele
). Viszont amit linkeltél írást(ez valahogy elkerülte a figyelmemet, eddig) elolvastam, az alapján már érthető(bb) a körülmények ellenére a fogyasztáscsökkenés. Köszi a linket, enélkül verejtékben úszva, álmatlanul vergődnék az ágyamban ma éjjel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged