- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu85
őstag
válasz
dergander #326 üzenetére
pedig ha megnézel 1-2 fogyasztás tesztet ott látszik h annyit is fogyasztanak mint a max tdp... 3770k alapon cinebench alatt 93 wattot eszik a gép. akkor számold ki a 3770 fogyasztását. vinyók+igp, memória, ventilátorok stb. s lám mégsem hazudik nagyot az intel. na erer varj gombot.
-
pilu85
őstag
én akkor is azt mondom hogy 90-95 wattnál ne egyen többet egy proci(77wat ivy-nél nagyon barátságos), elég ha eszik egy vga. abból is épp azért választottam a 7850et mert az még nem horrorosan eszik.
-
pilu85
őstag
örültem hogy elbírtam adni...éppen nem volt rossz, de fx többet nem kell. jó proci lett volna mondjuk 65 watt-al. face alatt 150 watt most meg 55 watt...nekem nem mind1... ja és mire eljön az ideje hogy kihasználja valami a 8 magját akkorra kb pont lassú lesz ezen az órajelen mert kb 1 éve az vn hogy eljön az ideje de sztem kell még 1-2 év...és akkor se lesz gyorsabb intelnél...hűha cinebenchnél gyorsabb amd
jah értékelem az 5ghz-t....úgy meghatott miint mikor a celeron D-t húzták 8ghz-re. -
pilu85
őstag
jó isten... pont bf miatt vettem anno fx 8120 ast, mert azt mondták miylen szépen muzsikál bf3 alatt és tessék...
engem egyébként igenis irritált a fogyasztása, mint elindulta facebook és a face flashei egyből megugrott az alulfeszelt rendszer fogyasztása 140-50wattra...és az csak facebook. és hiába is számolja vki...havi szinten nem kevés pénzbe kerül egy magas tdp-s amd proc. igyekeztem is megszabadulni tőle, hál istennek sikerült. most elmentem a másik végletbe egy 35wattos i3 2120T-t nyúzok. 2*2,6 ghz és mindenre elég 1280*1024 be nekem. és vicc hogy az amd pont ott szar ahol teljesítenie kéne...a játékok alatt... mert cinebenchben tud, na de hát ez elvileg senkit nem kéne hogy érdekeljen. volt több amd-procim is. csalódtam.
drágább az intel egy kicsit de a villanyszámlán gyorsan bejön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest