- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
apatyas
Korrektor
válasz
Oliverda #160 üzenetére
A tuningos résznél a HT - L3 részre 2600MHz órajelet lőttetek be, ennek volt hatása esetleg a játékok teljesítményére? (OFF)csak egy tipp a pici express mellé(/OFF) Mert amennyire hallottam, szeretik az L3-at, bár min fps-re talán inkább a méret növelése lehet gyógyír.
Jah. benéztem. azt hittem ugyanazon ment a kettő. -
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #153 üzenetére
"A Radeon HD 7970 GHz Editionnel párosítva, játékok alatt most sem láttunk különösebb meglepetést."
Én ezen akadtam fent. Olyan, mintha minden egyes processzor tesztben csak ctrl+c, ctrl+v lenne ez a fejezet. Pedig itt ütközik ki az AMD cpu-k egyik fő gyengesége.
A miértjére vagyok kíváncsi. Én nem tudom, valszeg Te le tudnád írni, mivel rajtad kívül kevés ember van ennyire otthon ezen témában. És ezt vártam volna a cikkben is egyébként.Ebből a tesztsorból(1-2) is jól látszik, kár hogy csak átlag FPS. Itt is a minimum lenne érdekes.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Oliverda #149 üzenetére
Azt, hogy az AMD procik még magasabb, mindenki által használt felbontáson és grafikai beállításokkal is jelentősen visszafogják a vga-t. VGA teszteknél érdekes módon mindig a min fps-en van a nagy hangsúly, Nálatok is. Nem véletlenül lettek kitalálva ezek a hasznos grafikonok. Ott is mindig azon ment a vita a gyártók összehasonlításánál, hogy hiába jobb átlag FPS-ben, míg a minimum néha kínos módon leesik.
Dehogynem. Crysisban pl. beesett 25 alá, ami már nem folyamatos képet eredményez, és zavaró. Grid 2 alatt pedig megnézném ugyan ezt 1440p-ben, vagy több monitoros felállásban is. Ott már kínos lenne a hiányzó min. fps.
Skyrim, csak átlag fps.Ha feltolsz valami high graf modot, vagy csak a felbontást feljebb veszed, már játszhatatlan a játék az AMD alatt, míg ugyan azon VGA-val az Intel cpuval vígan a játszható értéken belül marad. Itt 25FPS... Az mekkora downgrade egy vga-nál? Veszel egy 7970-et, ami úgy teljesít AMD procival, mint pl. egy GTX660 Intel cpu -val. Szerintem ez elég nagy probléma.
-
Speed®
titán
Azt nem kétlem, hogy TDP kereten belül maradva nem lesz gond, az csúnya fiasko lenne, de ugye látható, minimális emeléssel mekkora ugrás lett az étvágyban..és az is közismert, hogy a gyártók előszeretel feszelik agyon az automata tuningos opciókkal a procikat..namost képzeld el 1.6V felett mi történik..
-
mghltm
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest