- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"Így utólag visszatekintve bár olcsóbb volt egy amd-s rendszer mint egy intel, de a kupak hiánya miatt rendkívül sérülékeny volt, "
Fentebb már linkeltem, hogy ez csak az első széria volt. Mellesleg az p3-as coppermine is (600-1000Mhz) is kupak nélküli volt, sőt, tappancs sem volt rajta, szóval még sérülékenyebb volt. Asszem a végén azon is volt már tappancs, de ebben nem vagyok biztos."túlmelegedés elleni védelem sehol,"
Alaplapi oldalról megoldották. (mellesleg szerintem ez egy túllihegett paraméter volt. Millióból 1x kellhet, korábban is ha valaki rosszul tette fel a hűtőt, elfüstölhetett a procija. Mégsem problémáztak ennyit rajta, mint akkoriban.)" egy átlagos p4-et pedig annyira meg lehett húzni hogy az amd procija a nyomába sem érhetett."
Ez igaz. Annyi kieg: a korai p4-eket még a tualatinos p3-ak is elverték, a későbbiekkel pedig az athlon64 tartotta azért a lépést. Tuningban és órajelben mondjuk nem érte utol. Cserébe a p4-ek melegedtek rohadtul. Valamit valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest