- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picard
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #453 üzenetére
Köszönöm szépen. Mostmár megy!
-
PuMbA
titán
válasz
VaniliásRönk #424 üzenetére
ATI Xpress 200-as chipsetem is volt nekem,miután megjelent nemsokkal (asztali változat,de csak 3hétig),de nem volt vele gond.Azt meg nem hiszem el,hogy alaplapi cd-n 2007.11. havi driver van és fél év alatt még nem bírták kijavítani a legalapvetőbb problémakat.Gigabyte 780G topic-ba is szoktam irni,mivel ECS-nek nincs saját
,de megoldás szerintem majd akkor lesz ha végre kidobnak valami rendes drivert,csak tudám az mikor lesz....
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #383 üzenetére
Szerintem rakd be aláírásba...
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #380 üzenetére
Ha jó a microATX is, akkor Gigabyte GA-MA78GM-S2H, ezen 780G/SB700 van. 780G chipsetes lapokból elég gyér a választék a Gigabyte-nál.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #378 üzenetére
Hogy neked semmi nem jó. Atx is legyen, meg integrált is meg sb700 is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #373 üzenetére
Nekik ezt hagyni kéne a pics@ba. Gyártanának közép és rog lapokat. A többit meg hagyhatnák az asrockra. Mert így tényleg lejáratják magukat. Max ráírnák a lapra, higy by renault azaz by asus
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #370 üzenetére
Bocs az OFF-ért, de érdekel: Pontosabban mióta kapott rá a selejt gyártásra? (AMD és Intel vonalakon milyen chipsetek óta készít selejtet? Például az ismerősöm egyszerű low-cost gépében lévő M2V nem olyan rossz.
-
Oliverda
titán
válasz
VaniliásRönk #353 üzenetére
Akkor neked érdemes megvárni a 790GX chipset-es lapokat.
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #363 üzenetére
Ha Full ATX méretű 780G/SB700 chipset-es lap kell, érdemes megnézned az Asus M3A-H/HDMI-t. Már ránézésre is jónak tűnik, szerintem az is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #363 üzenetére
Azé kár volt zalmit venni. Nálam meg az msi gyárija ennyi. Igaz ez már 55nm-s.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #361 üzenetére
Nekem egy 3650 msi van a gépben (matx lap) a vga a helyén kettővel arréb a hangkari. Alapon (2d) 30 celsius a vga és a venti pörög vagy 500-t.
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #359 üzenetére
A sappi 2600 xt-t? Ne izgassá
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk #353 üzenetére
Vegyé sappit
-
Atlantis
veterán
válasz
VaniliásRönk #355 üzenetére
Hja...az nem jó.
-
Atlantis
veterán
válasz
VaniliásRönk #349 üzenetére
Kösz. Ezzel csak az a bajom, hogy még SB600-as déli híddal van. Ha jól tudom, az nem túl gyors SATA-vinyókezelésben. Apropó, fLeSs, nem látok 790FX chipsetről tesztet, pedig mintha valamelyik procitesztben ígérted volna...
Oliverda: Kösz, megnézem azt is, bár első blikkre a Sapphire alaplap gondolata is meredek. Lehet, túl begyöpösödött az agyam, nem látok túl a Giga-Asus duón.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #348 üzenetére
Ha nem kell int. VGA: MA790X-DS4
#350 Oliverda: És az egyetlen hely, ahol kapni lehet itthon: [link]
-
Atlantis
veterán
válasz
VaniliásRönk #345 üzenetére
Tényleg...No, ez sem az én napom.
Nem tudom, ezek a programok mennyire válogatósak proci terén, a Core megjelenéséig a munkaállomásokba is előszeretettel raktak Opteronokat...most viszont a Xeon mellett Core2-eseket preferálják, ez csak jelent valamit.
Oliverda: Köszönöm a linket. Létezik olyan lap ezzel a chipsettel, amelyik legalább a 9750-es elbírja?
-
Atlantis
veterán
válasz
VaniliásRönk #333 üzenetére
Azt is írta, hogy tényleg nem iillik hozzá.
-
HookR
addikt
válasz
VaniliásRönk #333 üzenetére
Jó, de nem elég lassan és olvashatóan.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #241 üzenetére
A leírtak alapján tuningolni úgyse fog, amire használná arra meg jó mind1ik proci. Én mondjuk egy 4000+-t vennék, biztos ami biztos alapon
-
HERR Z
veterán
válasz
VaniliásRönk #241 üzenetére
még azok is g1-ek, sőt a 2 magos sempron is g1
g2 még csak x2-be létezik, a komolyabb egymagos athlonok pedig f3-mak -
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #228 üzenetére
Tényleg nem linkeltél, azt én néztem másutt
De behalt a topik
Ha a phenom és a lap ára egy 10-20%-kal lentebb menne, nem is lenne olyan rossz megoldás 4 magnak
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #226 üzenetére
Asus lappal is belefutottam kompatibilitási problémába, most kipróbálni nem fogom GB lappal
Mindenesetre lehet hogy szted fos az MSI meg az asus, ettől függetlenül sokan veszik mind2-t, asus sztem is fos
Asszem pont olyan MSI lapom volt amit linkeltél, vagy egy chippel újabb, semmi baj nem volt vele, kivéve a notuning opció, mikor eladtam vettek bele x300-at csak a tvout miatt, akkor derült ki hogy nem éppen komálják 1mást.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #224 üzenetére
Lehet tévedek, de amit te linkeltél az nf430-as lap, amit én az nf410 v 405.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #221 üzenetére
Ez igaz sok más ilyen chippel szerelt lapra is, érdekes lenne ha a lapon múlna mit támogat mit nem, sztem ez a chipset dolga.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #196 üzenetére
Pedig nem kacsa: MSI Reminds You...
• K9N6SGM-V doesn't support ATI X550, x1050, X700, X800, X850 and X1800XL series graphic cards.Szerencsére mára ilyen problémákról már nem hallani.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #192 üzenetére
x550, x600, etc etc se ment ezekkel az nv chipekkel.
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk #190 üzenetére
Azért volt ott más kompatibilitási probléma, hogy 1-et említsek, nf 405/410 /talán még a 430 is itt volt/ vs x300, de ezek a régi idők voltak, ma már no para.
-
szgombos
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #148 üzenetére
Legalábbis egy sima 9800-ban gondolkozom. Csend a lelke mindennek. Ha lövöm a bandát majd a HL3-ban nem számít az alapzaj de film közben jó hallani a fű zizegését a gyilkos léptei alatt vagy az áldozat földre hulló zsebkendőjének zaját
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #102 üzenetére
Kérdés mit nevezünk olcsónak. Anno az AN8 (a sima) 22k körül volt, az AX8 sem volt drágább (sőt). Mégis mindkettőn ott volt a μGuru. Ami valójában egy bárki által hozzáférhető Winbond W83L950D.
BlueAthlon: Errefelé a helyén kezelik a 3DMarkokat. Azaz nem foglalkoznak vele. Szép lassan el kellene jutni ide az Everest-tel is...
-
X@b3e
addikt
válasz
VaniliásRönk #65 üzenetére
Tuningra nem hinném, hogy bárki is ilyen lapot venne.
-
X@b3e
addikt
válasz
VaniliásRönk #46 üzenetére
Mert az Asus meg a tesztelt Giga közt oly' sok különbség lesz
-
radírfej
senior tag
válasz
VaniliásRönk #56 üzenetére
háát. ezen lehetne vitatkozni, mégha én is egy asrockot használok évek óta, ill. asusokkal sokat szívtam. de akkor is.
de hogy ne menjünk messze. amiben még nem csalódtam az a gigabyte. kis minta az enyém, de annál jobban ragaszkodom ehhez a tapasztalatomhoz. azt hiszem a cikkben szereplő lap lesz a pocsékul tervezett, de betonstabil asrock utódja.
-
Thulcandra
senior tag
válasz
VaniliásRönk #46 üzenetére
Hát pedig mindig azt hittem, hogy az asus jó márka középárkategóriában, no de akkor veszek asrockot!
-
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
Akkor nem tudom, mi van, de a KN9 Ultrában nem tudok 1,3 Volt alá menni.
-
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
jo, de en nem egy hd3450, hanem egy hd3870 kapcsolgatasat varnam el
ugy mar azert lenne pici villanyszamla kulonbseg. -
válasz
VaniliásRönk #11 üzenetére
Nekem Abit KN9 Ultra van, és nincs támogatás AM2+ procikhoz. Gyanítom azért, mert a feszültséggel nem tudnak mit kezdeni. Így sem lehet 1,3 Voltnál kevesebbet adni a prociknak, míg a Phenomok 1,1-1,25 Voltot kérnek. Ezért nem AM2+ kompatibilis a KN9 széria. De miért kellett így elk*rni...?
-
keIdor
titán
válasz
VaniliásRönk #18 üzenetére
Az már régen volt most megint vannak gubancok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest