- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
VF900 7V-on, nem tudom mennyit pörög, de nem is érdekel.
200/800-on 26-28°C szokott lenni.
Szerk.: Másfél éve vettem, mikor 6k-ra volt leárazva a Mistrálban. (nyugodjon békében
), a jó öreg Inno3D 6600GT-mnek jót tett, 530 helyett ment 585-öt.
Eladni nincs értelme, jó lesz ez a következő VGA-mra is.
-
Huma
addikt
Nem írtam hülyeséget mivel csak kérdést tettem fel, nem pedig állítottam, hogy úgy van ahogy mondom. Ennyi erővel minden kérdés hülyeség? Legyen a fórum szakmai vagy nem, egy kérdés nem lesz hülyeség legfeljebb egy állítás lehet az. Ami egyeseknek nyilvánvaló másoknak nem az. Van aki ezzel van, aki azzal foglalkozik. Nem lehet lehülyézni valakit csak azért mert nem ért az adott dologhoz.
Én sokkal többet tudok a számítástechnikáról mint az emberek többsége. Még sem éreztetem senkivel, hogy ez a tudás különbé tenne tőlük. Mások sokkal jobban értenek nálam egyéb dolgokhoz, pl burkolás, ácsolás, kertészet, stb. Teljesen elfogadott, hogy egy adott szakma nem ismerete nem ad okot a szégyenkezésre. Szerinted ez a számítástechnikára nem igaz? -
Huma
addikt
Megkérdezhetem, hogy miért volt kritikán aluli? Megkérdeztem valamit mert nem tudtam. Lehet, hogy 10 perc alatt utánanézhettem volna, de azért fórum a fórum, hogy beszélgessünk és megosszuk egymással a tapasztalatainkat és tudásunkat. Én úgy tudtam, hogy a procik szorzó lockosak kivéve a különleges példányokat mint pl a black edition. Ezekszerint ez már nincs így.Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest