- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jól hangzik! ha ezt is lehet majd olyan korrekt postázási feltételekkel rendelni, mint a Kindle-t, akkor lehet, hogy a végén én is beruházok egyre. és tényleg szuper lenne valami nem-tft kijelző, amivel lehet rendesen olvasgatni. esetleg olyan felülettel, ami nem tükröződik annyira, mint a mostani tabletek.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Oppenheimer #11 üzenetére
Jah, nem akadnak annyira tőle
-
myl
csendes tag
Még a 2 magos processzort sem használják ki a mobilok, táblagépek, nemhogy a 4 magosat...
-
Straw
senior tag
"előzetes információk szerint 500 százalékkal gyorsabb lesz elődjénél"
Ez így leírva elsőre hihetelennek tűnt, mennivel máshogy hangzana hogy 5x gyorsabb. -
tjb007
nagyúr
Van egy olyan érzésem, hogy ezt "csak úgy simán" nem lehet majd megvásárolni.
(Az árukapcsolásról beszélek, ha valakinek nem lenne tiszta) -
Xpredi01
tag
Én is erre gondoltam egyből.
Igazán nagyot akkor szólna, ha (akár agyon korlátozva is) a kindle-hez hasonlóan, díjmentes internet hozzáférést is adnának mellé. Esetleg PixelQi kijelzővel, hogy olvasóként is lehessen normálisan használni. (bár ezzel házon belül csinálnának konkurenciát)
-
Zirowe
nagyúr
Ha ez is jóárasítva lesz, mint a kindle 3, és innen is jó feltételekkel lesz elérhető, valamint az android is teljesértékű lesz rajta, akkor van +1 vevőjük a személyemben!
-
rep3at
őstag
Elsőre azt hittem saját telefonuk is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest