Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jól hangzik! ha ezt is lehet majd olyan korrekt postázási feltételekkel rendelni, mint a Kindle-t, akkor lehet, hogy a végén én is beruházok egyre. és tényleg szuper lenne valami nem-tft kijelző, amivel lehet rendesen olvasgatni. esetleg olyan felülettel, ami nem tükröződik annyira, mint a mostani tabletek.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Oppenheimer #11 üzenetére
Jah, nem akadnak annyira tőle
-
myl
csendes tag
Még a 2 magos processzort sem használják ki a mobilok, táblagépek, nemhogy a 4 magosat...
-
Straw
senior tag
"előzetes információk szerint 500 százalékkal gyorsabb lesz elődjénél"
Ez így leírva elsőre hihetelennek tűnt, mennivel máshogy hangzana hogy 5x gyorsabb. -
tjb007
nagyúr
Van egy olyan érzésem, hogy ezt "csak úgy simán" nem lehet majd megvásárolni.
(Az árukapcsolásról beszélek, ha valakinek nem lenne tiszta) -
Xpredi01
tag
Én is erre gondoltam egyből.
Igazán nagyot akkor szólna, ha (akár agyon korlátozva is) a kindle-hez hasonlóan, díjmentes internet hozzáférést is adnának mellé. Esetleg PixelQi kijelzővel, hogy olvasóként is lehessen normálisan használni. (bár ezzel házon belül csinálnának konkurenciát)
-
Zirowe
nagyúr
Ha ez is jóárasítva lesz, mint a kindle 3, és innen is jó feltételekkel lesz elérhető, valamint az android is teljesértékű lesz rajta, akkor van +1 vevőjük a személyemben!
-
rep3at
őstag
Elsőre azt hittem saját telefonuk is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged