- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hieronymus
veterán
Rendesen működik a GSM.
Nekem még előzőgenerációs táblagépem van. Gondolkodtam a váltáson, de nem éri meg előző generációról váltani.A bemutatóból sajnos kimaradt egy fontos lehetőség, amit már alapfokú nyelvismeret birtokában is ki lehet használni.
Alexa, a személyi asszisztens.
Ma már több névvel és férfi hanggal is lehet használni.Több feladatkörben segít.
Információ.
Híreket szolgáltat, időjárást mutat, a Wikipédiában is kutakodik. ha megkéred. Szavakat már le tud fordítani, de szöveget még nem.Kezeli a a kompatibilis eszközöket.
A kávét is elkészíti, ha megfelelő a kávéfőződ. Gyakorlatilag az okos otthon középpontja.Bevásárol. pizzát rendel, taxit rendel.
Zenét és filmet játszik le, de könyvet is felolvas, ha erre kéred.
Lehet vele beszélgetni. Viccet mesél és játszik veled.Sajnos van még hiányossága. Dolgozni nem akar helyettem.
Mindezt a táblagép érintése nélkül. Elég szólni neki, ha úgy akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest