Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Nekem eddig csak a Garmin karórás vonalához volt szerencsém, és ott is csak leginkább az Instincthez. Korábban volt Pace-em, s mivel a Huami saját szoftvere kb. mindenütt ugyanúgy néz ki, ugyanolyan logika mentén épül fel, ha egyszer láttad, mindent láttál. Google Naptárral való szinkronizáció pl. nincs ott, holott a Garminnál valamiért ez megy. Aztán az Instinct percre pontosan megjeleníti a napfelkelte és a napnyugta időpontját; ez is olyan fícsör, amit a Pace (bár azt is túrázás miatt vettem anno) hírből sem ismert, holott kurv@ hasznos dologról van szó.
Meg amit írtam korábban: azzal, hogy az előre eltárolt "igen", "nem", "okés" stb. válaszlehetőségeket kiválasztva csak az órát használva érdemben lehet válaszolni bizonyos kérdésekre, nekem önmagában megérte a váltást. Én buggal se nagyon találkoztam eleddig (másfél hónapja használom az órát), nemhogy bughalmazzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest