- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Elvileg kint van az 1.3.5.58-as global firmware... gyakorlatban nem tudom, mikor érkezik meg az órára is
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
llaci63
tag
Üdv!
A gyári szíj milyen hosszú hivatalosan! Mert nekem egy kicsit lehetne hosszabb!llaci63
-
noto
senior tag
Legutobbi Amazfit app frissítése után megint csak bekapcsolt aGps után
Csatlakozik az óra. Mi értelme???
Van igy hogy beltérbe ha olyan helyen vagyok nem tud
Nektek is?????? -
Salex1
őstag
Megjött az órám. Gyorsak voltak, mert tegnap délben rendeltem.
Mivel lehet elérni, hogy kezelje rendesen a magyar ékezeteket?
-
Salex1
őstag
Ios-en hogy lehet w.face-t telepíteni? Az amazfaces-t már letöltöttem. Megvan amit szeretnék feltenni. Azt írja indítsam újra a készüléket és szinkronizáljam. De nem történik semmi.
-
Salex1
őstag
Még egy kérdés: az időjárás szolgáltatót lehet valahogy váltani? Illetve az miért van, hogy sokszor nem írja hogy hány fok van, csak a napi pl. 4/17 fokot?
-
HKorn
veterán
Tegnap bringáztam 47km-t, volt benne kerékpár út sík terepen, meg kb 30km erdei túraösvény 900m szintemelkedéssel. Keg kell hogy dicsérjem a GTR-t, végig tartotta a GPS jelet, pontosság is oké volt a körülményekhez képest és az egész majdnem 3 órás tekerés kb 10%-ot vett el az akksiból.
Run&Ride
-
Dexter68
addikt
Notify appban lehet időjárás szolgáltatót váltani. Ezekből válogathatsz.
• ECMWF
• Dark Sky
• OpenWeatherMap
• Yandex.ru
Persze, ha megy az MiFit/Amazfit app, időnként felülírja a Notify app által küldött cuccokat. Ha meg nem megy, az egyéb bonyodalmakhoz vezethet.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Salex1
őstag
A zene vezérlésnek van valami furfangja? vagy ios-en nem megy? Nekem nem akar működni.
-
hardtem
csendes tag
Sziasztok
Az amazfitwatchfaces.com -on próbálnék letölteni különböző számlapokat, némelyik sikerül, némelyik nem. Végigmegy a folyamatjelző csík a telefonon az appban, az óra írja hogy Download dial, de a végén error lesz. Mi lehet ennek az oka?
-
Smeló
tag
Érdeklődnék, hogy a 47 mm-es verzióra most melyik a legutolsó verziójú hivatalos frimware?
-
HUNited
őstag
Sziasztok!
Egy Amazfit Bip-hez képest, ami már két éves és amúgy jól funkcionál, miben ad többet egy ilyen óra?Illetve a MO-n kapható verzió most GTR Lite vagy sima GTR? Mert egyik boltnál így szerepel, a másiknál amúgy...
47mm-es-ben gondolkodok.
Itt LITE-nak írja
https://turbado.hu/okosorak/xiaomi-amazfit-gtr-lite-47mm-aluminium-alloyItt meg nem
https://turbado.hu/okosorak/xiaomi-amazfit-gtr-47mm-aluminium-alloy -
B.i.L
senior tag
Sziasztok!
Ismét csatlakoztam 47mm verzióval.
Ismerkedek vele....mert a múltkor nem sikerült.Horgászni mentem...B.i.L
-
hunaqua
addikt
Mit kell ahhoz állítani,hogy amikor felemelem a kezem ébredjen az óra? Régen működött,valamit elpiszkáltam .
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek az Amazfit GTR saját appjához hozzá lehet adni egy Xiaomi Mi Band 4-et, ha két eszközt akarok használni felváltva? (jó lenne, ha ahhoz nem kellene a saját appját használni, kinézere szinte ugyan az a Mi Fit mint az Amazfit)
-
Dexter68
addikt
válasz JockeyEwing #1885 üzenetére
99,999999%, hogy igen
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
szpali
addikt
válasz JockeyEwing #1885 üzenetére
Hozzá lehet, de csak egy aktív eszközod lehet. Vagy a MiBand, vagy a GTR. Nekem az Amazfit app-ban, a Mi fiókkal vannak az órák (Stratos, GTR, GTS) azt aktiválom, ami épp rajtam van.
A Mi Fit alkalmazásban pedig a MiBand3 egy másik (google) fiókkal belépve, mert ha a Mi fiókot használnám, akkor az Amazfit kidob.
Az órákat éjjel nem hordom, nappal pedig a Miband van DND-ben (mert ha nem veszem fel, akkor random rezeg itthon... )iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
B.i.L
senior tag
Srácok,nem tudok feltenni programmal másik szám
apot,van valami trükk?[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
Kawitan
friss újonc
Sziasztok, ma kaptam meg az új GTR-emet, a Bipet cseréltem le. Nagyon tetszik, elegáns.
A GPS nagyon akadozva muzsikál, percekbe telik, mire talál jelet Még januárban ígértek egy firmware frissítést, ami ezt javítja, azzal mi van? 1.6.7.41 számú (47mm-es órára), -
-
Dexter68
addikt
Mókoltam megint:
-
lacuska74
tag
Sziasztok.
Pár napja nem jelez semmit az órám, nem is rezeg ha hívnak, értesítéseknél sem.Kapcsolat megvan, ha elindítom az órán a mobilkeresést akkor jelez a mobilom.Az aplikációban rákattintok az órára, hogy rezegjen akkor rezeg.A mobilt es az órát ujraindítottam, az Amazfit appot töröltem majd újratelepítettem.Tovabbra se csinál semmit ha hívnak.Valakinek valami ötlete esetleg? -
SsPL711
őstag
válasz lacuska74 #1896 üzenetére
Hozzáférés az értesítésekhez.
Automatikus app indulás engedélyezése.
Háttérben futás engedélyezése.
Alkalmazásban be van kapcsolva az értesítések kezelése?
Akummulátor kímélő ne lőjje ki...ha háttérben van az Amazfit app.
A fentiek attól függ milyen készülékkel használod.Meg a GPS legyen bekapcsolva a telefonon és legyen engedélye az app-nak a hely lekéréshez.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Még egy eszembe jutott, értesítések csak kikapcsolt képernyő esetén.
Nem tartja valami ébren a képernyőt?[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest