- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
SamiCsillag #3082 üzenetére
Én iphone-nal használom. Nem tudom milyen lenne androidon. Amit észrevettem, hogy az időjárás nem frissül, csak ha belépsz az app-ba. Az értesítések rendesen megjelennek, kivétel a naptári emlékeztetőt, mert az mikor megjelenik, mikor nem.
-
Salex1
őstag
iPhonenal használom a GTR-t, és az időjárás nem frissül rajta, csak ha elindítom a zepp-et, de pár óra múlva már ismét nem írja. Lehet ezen valamit javítani?
-
Salex1
őstag
Az időjárás tényleg csak akkor frissül, ha a telefonon belépek az Amazfit app-ba?
-
Salex1
őstag
Nincs valami megoldás arra, hogy visszaszámlálás/stopper alatt lássam mennyi az idő? Jó lenne, ha háttérben menne a számláló, de az is elég lenne, ha kicsiben írná az óra:perc-et felül. Elég nagy badarság, hogy a funkciók nem tudnak alapból futni a háttérben, vagy én rontok el valamit?
Elveszek a rengeteg post között..Lehetséges magyar karaktereket varázsolni rá?
-
Salex1
őstag
A zene vezérlésnek van valami furfangja? vagy ios-en nem megy? Nekem nem akar működni.
-
Salex1
őstag
Még egy kérdés: az időjárás szolgáltatót lehet valahogy váltani? Illetve az miért van, hogy sokszor nem írja hogy hány fok van, csak a napi pl. 4/17 fokot?
-
Salex1
őstag
Ios-en hogy lehet w.face-t telepíteni? Az amazfaces-t már letöltöttem. Megvan amit szeretnék feltenni. Azt írja indítsam újra a készüléket és szinkronizáljam. De nem történik semmi.
-
Salex1
őstag
Megjött az órám. Gyorsak voltak, mert tegnap délben rendeltem.
Mivel lehet elérni, hogy kezelje rendesen a magyar ékezeteket?
-
Salex1
őstag
Most akarok venni egy gtr 47-et. Elsősorban feketét szeretnék, kell félnem az alu háztól, hogy gyengébb lenne?
Valahol árulnak fekete szijjal, mert én nem láttam? -
Salex1
őstag
Egy leírásban láttam, hogy nem tud a GTR magyar nyelvet szinkronizálni. Ez minden modellre igaz, vagy az valami nem global változat?
Ha igaz mindre, ez hogy értelmezhető? Pl. Ha kapok egy üzenetet nem tudja rendesen megjeleníteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest