- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
stemplar07 #44 üzenetére
Nem, nem használtam. Minek használjam, ha értelmes funkció alig van benne?
Én amúgy is szkeptikus vagyok az okosórákkal kapcsolatban. Szerintem maradjanak a kaptafánál, mint minden más eszköz. Ha a zeneléptetés a legértelmesebb funkció egy órában, na az gáz.Nekem nem kellenek sport profilok. 12 éve edzek óra nélkül, köszönöm kellően fitt vagyok. Kétféle ember van, akiről már fentebb írtak: aki szeret sportolni és aki túl akar esni rajta (ezek a zenehallgatósok). Nem kell véroxigénmérés, vércukormérés, vérnyomásmérés. Ezeket csak tippelik, nem mérik. Én szoktam ezen a fórumon viccelőni azzal, hogy a csuklómon már a spermakoncentrációt is megméri, ha köll.
Én amit elvárok egy okosórától: híváselutasítás (fogadás nem kell, az lehet fülesen/fejesen is - igaz némelyikkel elutasítani is lehet, de órán egyszerűbb), pár szavas válaszok levelekre, sms-ekre, elutasított hívásokra. Fizetés, vezetékmentes töltés. Kamerahasználat. (A telefon kameráját.) Naptár. Egyszerűbb helymeghatározás. Okosotthon vezérlés.
Most több nem jut az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnyerő minimalizmussal és sokrétű szoftverrel ugrik szintet az Amazfit – de hova?
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest