- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
stemplar07 #44 üzenetére
Nem, nem használtam. Minek használjam, ha értelmes funkció alig van benne?
Én amúgy is szkeptikus vagyok az okosórákkal kapcsolatban. Szerintem maradjanak a kaptafánál, mint minden más eszköz. Ha a zeneléptetés a legértelmesebb funkció egy órában, na az gáz.Nekem nem kellenek sport profilok. 12 éve edzek óra nélkül, köszönöm kellően fitt vagyok. Kétféle ember van, akiről már fentebb írtak: aki szeret sportolni és aki túl akar esni rajta (ezek a zenehallgatósok). Nem kell véroxigénmérés, vércukormérés, vérnyomásmérés. Ezeket csak tippelik, nem mérik. Én szoktam ezen a fórumon viccelőni azzal, hogy a csuklómon már a spermakoncentrációt is megméri, ha köll.
Én amit elvárok egy okosórától: híváselutasítás (fogadás nem kell, az lehet fülesen/fejesen is - igaz némelyikkel elutasítani is lehet, de órán egyszerűbb), pár szavas válaszok levelekre, sms-ekre, elutasított hívásokra. Fizetés, vezetékmentes töltés. Kamerahasználat. (A telefon kameráját.) Naptár. Egyszerűbb helymeghatározás. Okosotthon vezérlés.
Most több nem jut az eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnyerő minimalizmussal és sokrétű szoftverrel ugrik szintet az Amazfit – de hova?
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest