- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #90 üzenetére
Éppen ezért értelmetlen ez az egész Android Go ha olyan SoC-kra nyüstölik fel amik már tegnap is 5 éve kimentek a napi használatból.
Azért lenne értelme egy sima és egy GO-s rendszernek pure droid vonalon úgy, hogy majd a felhasználó telepíti azt amelyik szimpatikus neki. De hát a jelenlegi üzleti modell mellett egy ilyen opció hamvában halt elképzelés és ábránd marad csak. -
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #88 üzenetére
Hát ez az. Hiába nőnek az akkuk meg a telefonok az SoC-k csíkszélessége pedig csökken ha közben maga a rendszer egyre többet foglal a tárhelyből, az appok is híznak (egy napi szinten használt fb több mint 200 mega is lehet) és ilyen háttér folyamatok meríthetik a telefont.
-
aelod
veterán
válasz
Garfield85 #71 üzenetére
Amúgy nemrég valami olcsóbb allview ismerősömnek csörög, látom piszkálja, majd vár. Mondja van hogy hívják de nem megy a kijelző, de csak akkor máskor megy. Nem minden hivasnal. Megvárja míg elhallgat,feloldja a kijelzőt és visszahívja. Szép.
Akevés RAM és az elavult SoC-nek hála... Akartam is kérdezni, hogy van e ilyen gond vele de akkor látom, hogy igen. Ennek fényében nagyon nagy tudatlanság kell ahhoz, hogy valaki ezt egy R4X-el egy mondatban emlegesse...
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #51 üzenetére
Én kinőttem az ilyesmi moddolásból. Régebben rommá volt moddolva minden telefonom mivel alsó kategóriás volt az összes. Ma már out of the box akarom, hogy menjen türelmetlenebb is lettem lehet. Root az meg alap az androidnál nálam.
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #47 üzenetére
De teszi a dolgát. Ez a mondat kb mindenre igaz. Kérdés mennyi idő után csapod falhoz...
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87 #45 üzenetére
Jó a galaxy minim is teszi a dolgát. Tudok vele telefonálni sms-t küldeni
-
aelod
veterán
A jóöreg MT6580 cortex A7 magokkal
Botrány ez az egész úgy ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest