- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Kár hogy offline nem működik, egy ismerősömnek jó lenne, okostelefonja van, mobilinternet nincs, így meg használhatatlan.
-
Nem tudom, másnál is volt egy ilyen hiba, de nálam pár napja "nem közlekedik" jelzés volt a budapesti, H6-os HÉV kedvenceinél.
Elmentettem újra azokat, megjavult. (Ami még fura, hogy kék lett a színe a korábban mentett kedvenceknek.) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Én is kb a kezdetektől használom. Nagyon jól sikerült alkalmazás.
A DKV hülye rendszere miatt egy dolgot hiányolok, de lehet, hogy az túlbonyolítaná a kódot, ha egyáltalán megvalósítható:
Az ikervonalak (10/10Y, 24/24Y, 34/35/35Y/36/36Y) közös kezelése. Városon belül például bosszantó, hogy a józsai buszok vonalán 4-5 menetrendet kell figyelni, csak azért mert Józsán másfelé kanyarog.
Erre láttok esélyt valahogy kezelni? -
Szuper kis app, régóta használom!
Hálistennek az élő követésen kívül, rá sem kell néznem a DKV appjára, ami nagyon gagyi, már amikor működik.... -
student
őstag
fehérvár nincs tervben?
-
Bathorypeter
tag
válasz
ultrasound #38 üzenetére
IOS-en ott a Holabusz alkalmazás,az se rossz,szerintem ios-en a legjobb
-
ultrasound
tag
Amikor még androidon nyomultam én is megvettem a reklám mentes verziót, mellyel nagyon elégedett voltam. De úgy látom, hogy ios-re nem akarnak fejleszteni, vélhetően felmérve a vásárlói igényeket mondtak le erről a piaci szegmensről, kár pedig vagyunk jó páran, akik szívesen fizetnénk is érte. Addig is marad a fapados BKK megoldás.
-
DonTomika
csendes tag
válasz
#03740288 #31 üzenetére
Tervben van, hogy egy következő verzióban shortcutként ki lehessen húzni a városokat, más-más színű ikonnal, és csak a város nevével (pl. "Budapest" kék ikonnal, "Debrecen" sárga ikonnal, stb). Remélhetőleg ez megoldja majd.
Köszi mindenkinek a támogatást és javaslatokat
-
BladePocok
tag
Emlékszem még mikor a fejlesztő egy bizonyos T betüs World of Warcraft szerver életének volt oszlopos tagja a mindennapokban hosszú évekig, mennyit változott azóta a világ!
Az app csodálatos, napi szinten használom. -
Vig Zsolt
tag
Már rég óta használom,folyamatosan fejlődik hasznos kis alkalmazás.
-
Bathorypeter
tag
évek óta használom,folyamatosan fejlödik,nagyon jó kis app.Lehetne olyan widget mint az ios-nél a Holabusz alkalmazásnál,és akkor számomra hibátlan lenne.De igy is szuper
-
Redmaster
csendes tag
Évek óta használom a nyíregyit. Az egyik legtöbbet használt appom. Szép munka!
-
törölt tag
Én is régóta használom és a budapesti tényleg reklámmentes. De az ikonja nevével lehetne valamit kezdeni? Ez a - menetrend.app - elég gagyi.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Best of. Megvettek már az elején
Nekem külön mappák vannak, pl hogy oviból mikor mi megy, mivel rohanhatok be a melóba, ha elmegyeünk anyóshoz menjünk e X busszal vagy inkább másik irányba átszállással jutunk el oda jobban, stb. Mindent maga mögött hagy
. Egyetlen hátránya, hogy ios alatt nem érhető el.
-
DonTomika
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #20 üzenetére
Elsősorban városokat, közlekedési cégeket, akik menetrendi adatokkal és/vagy valós idejű adatokkal segítenék egy ilyen app fejlesztését.
Jelenleg sajnos nagyon korlátozott, hogy ki mihez férhet hozzá (és ilyen téren a méretünkből adódóan az egyik legkisebb hátszéllel rendelkező csapat vagyunk), ami miatt nehéz egy igazán jó, akár nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő appot összerakni. Cserébe magas a kockázata annak, hogy jön valaki, aki viszont hozzáfér ezekhez, és komolyabb fejlesztés nélkül is viszi a piacot. Amíg ez meg nem oldódik, túlságosan kockázatos egy teljesen új appba további energiát fektetni, ezért inkább a meglévő Android appra, illetve a támogatott városok bővítésére fókuszálunk.
-
szami777
addikt
Baromi jó app.
Nagyon sokat segít a kedvencek opció, ahová több útvonalat is enged menteni, iszonyat hasznos kis cucc. -
Kezdetek óta használom az appot, minden elismerésem a készítőknek
Csak igy tovább -
sirkan13
aktív tag
IOS-re lesz valamikor?Androidon előfizettem nagyon jó kis program szívesen elő fizetnék IOS-en is.
-
dbius
veterán
válasz
DonTomika #10 üzenetére
Közben felvettük - szerintem egymással - a kapcsolatot emailben is. Itt is javasolnám, hogy érdemes lenne az egyes appokban felbukkanó üzenetben értesíteni a felhasználókat a technikai problémáról a támogatási adatok átvitelét és rendezését illetően. Köszönet a gyors reagálásért!
Egyből más megvilágításba helyezi a dolgokat!
-
DonTomika
csendes tag
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
Országos lefedettség a cél, de Győr egyelőre nem szerepel a következő 1-2 hónapban tervezett városok között. Talán idővel eljutunk oda is.
-
thomas92
aktív tag
Eddig nem is ismertem, de most letöltöttem, és tuti fogom használni, nagyon jónak tűnik.
-
AMD Power
titán
Én már nagyon régóta használom ezt! Az egyik legjobb ilyen app!
-
dbius
veterán
Már akkor támogattam az app fejlesztését, amikor magánszemélyként fejlesztette és nem az appcorner jegyezte, ill. azóta is használom a debreceni appot.
Azt azonban nem értem, hogy az appok összevonása után miért kellene ismét megvennem, hogy reklámmentesen használhassam tovább az immár "új" appot.
Azaz értem én, csak nem szeretem az ilyen turpisságokat. Amíg működik az önálló verzió azt használom, utána majd meglátom.
-
mate_1146
csendes tag
iOS-en is elérhető az applikáció? Egyelőre nem találtam.
-
Juhaszatti
addikt
Tényleg jónak tűnik, kár hogy Győr egyelőre hiányzik belőle. Nem lehet tudni, hogy tervben van-e a bekerülése?
-
Aryon87
félisten
Jó kis alkalmazás, időnként használom is. És ami a legjobb, HMS mobilokon is fut
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest