Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Tamás, lennének kérdéseim, kösz előre is a türelmedért:
1) képernyő kikapcsoláshoz minek root (elixir 2 admin add-on)?2) Feladat: Mobilevoip ha fókuszban van és a fülemhez emelem a telefon, kapcsolja le a képernyőt. Eseménynek a közelséget kell megadni, s ahhoz rendelni feltételként az alkalmazás fókuszban-t, ami nekem kicsit furcsa, pont fordítva akartam megadni. Az én logikámnak kicsit fura így elsőre, van valami különösebb
oka, hogy csak ez a sorrend működik?3) Amikor ez a parancs lefut, a proximity sensor bekapcsolva marad. Ezt miként tudom kiküszöbölni?
4) Külön parancs kell ahhoz, hogy amikor eltávolítom a telefont a fülemtől, visszakapcsolja a képernyőt?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest