- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Criminal017 #556 üzenetére
Mire alapozod ezt?
Van még 6 város ahol nem tudjuk mennyi zombi lesz.
De jön a Kínai update 1-2 héten belül, szóval no para.Ami Ferenczi Áko felvetését illeti , támogatom hogy átköltözön a fórum a blog alá.
Az a blog állandóan frissül új infóval, ez a mobilarena cikk meg a 0.2.0-s verzióról szól.
Az első hsz terjedelme nem elég, korrekt összefoglaló írására. Ugyanakkor a játék elég komoly változáson megy majd át a következő félévben, ezért nem ártana egy dinamikusan fejlődő összefoglaló az elejére, amire Ferenczi Áko blogja mind terjedelmileg mind tartalmilag alkalmas. A statikus egyszer megírt mobilarena cikk vagy az első hsz változtatása nem. -
Dr.Anonymus
addikt
Vége El Goleanak!
Végre új pályák, és jók
Próbáljátok ki! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #550 üzenetére
köszi, még egy változást észrevettem:
van multiple damage bonus
vagyis ha pl. pajszerrel vagy shotgunnal több zombit iktatsz ki egy ütésre/lövésre, akkor kapsz azt hiszem plusz 28$-t -
Dr.Anonymus
addikt
a specko zombik painkillert hagynak maguk után, nemes gesztus
-
Dr.Anonymus
addikt
végre nem indulnak el automatikusan a boosterek!!
oh yeah
valamint különböző jutalom jár a globális missziókban a gyilkolás számától függően! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Criminal017 #541 üzenetére
jaja, mindenesetre reményre okot ad...
örülnék neki ha nem várnánk meg az apple verziót, mire jóváhagyja az apple az évekbe telhet..
igazán kiadhatnánk androidra..
(még vasárnap is azt írta az MF hogy még mindig az apple jóváhagyására várnak..)
-
Dr.Anonymus
addikt
a play storeon azt írja, hogy ma tett ki új verziót az mf (a dátum dec 3)
de én még se látom hogy firrsült volna...
bár már a changelogban is current updateként hivatkoznak ráCurrent Update 0.2.5
New Features
* Over 50 new gameplays
* More Helicopter & Sniper missions
* New African Environments
* Redesigned Warfare Rewards
Balancing
* Zombie difficulty has been rebalanced
* Number of fast zombies decreased
* Several missions have been rebalanced
Other
* Various tweaks across the whole game
* Pink textures on Galaxy Grand -
Dr.Anonymus
addikt
itt gyűjtjük az infókat a különböző árakról, készítési időkről:
http://www.madfingergames.com/forum/viewtopic.php?f=41&t=6480
ha valaki tud segíteni a hiányzó infók pótlásával, az tegye meg a fenti fórumban
kösz minden helpet! -
Dr.Anonymus
addikt
Egyébként kicsit könnyítettek a játékon, hogy csúszik az update és így az mk9es fegyók is
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Criminal017 #536 üzenetére
Az applere várunk ami a novemberi updateet illeti:
http://forums.toucharcade.com/showpost.php?p=3052264&postcount=497 -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Criminal017 #534 üzenetére
az a számláló már vicc, nem tudom növekszik -e épp vagy csökken
de reméljük a karácsonyi update nem húsvétra fog megérkeznimod:
most néztem a twitter oldalukat, és ezt írják épp: "We hope that the update will be available this week"
hát ez bíztató.. csak úgy mondom, hogy ez lett volna a novemberi update -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #532 üzenetére
Sentinel misszióknál néha megesik hogy nem a machine gun, vagy puska mögé dob be a játék
(bár elég ritkán - velem most volt elsőnek) -
Dr.Anonymus
addikt
a hétvégén többször is máshová spawnolt a játék
Machine gun nélkül ilyen távolból elég nehéz volt (és közel se tudtam menni egy fal miatt)
a másik meg egy sniperes misszió volt ahol máshová dobott:
de legalább jobb minőségű képeket tudtam lőni a puskáról: -
Dr.Anonymus
addikt
Meghalt a fegyver kovács
MF megint beteget tweetelt.. -
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #519 üzenetére
Ne kérjünk meg egy moderátort, hogy zárja ezt a topciot és irányítsuk át oda a cikkedhez a fórumot?
Most még nem nagy a fórum aktivitás, de ha kijön a novemberi + decemberi update akkor biztos felpörög -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #516 üzenetére
Nagyon frankó, szép munka, Grat !
-
Dr.Anonymus
addikt
Így néz ki a sentinel missziók mesterlövész puskája kívülről:
Ha terveztek hozzá modellt az felkelti a reményt hogy lesz egy jó kis co op mód... -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dondenis #513 üzenetére
jól látod, belassította az mf, hogy befejezzék az updatet az új afrikai pályákkal
ezt számolgatjuk már egy ideje az mf fórumbanazt egyébként tudjátok, hogy szarul van megcsinálva a jutalom kijelző?
mert csak kettő fér ki...de három jutalom van a valóságban:
-
Dr.Anonymus
addikt
alakul a táblázat is, igyexünk összehozni az mf fórumon
ez még a nagyon béta -
Dr.Anonymus
addikt
oh yeah...
valaki ezt posztolta mf fórumon
Itt majdnem minden fegyverre megvan a kezdő ár/ szint/idő!
valamint az egyes screenshotok felett a kiszámolt mk8as damage is rajta van -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #505 üzenetére
köszi!
-
Dr.Anonymus
addikt
azok még egész jól megvannak itt, pl.:
http://deadtrigger.wikia.com/wiki/MP5K
de a későbbi szintekre már nincs nagyon infó a wikin se
persze felmerül a kérdés miért nem rögtön a wikit szerkesztjük? -
Dr.Anonymus
addikt
Gondolkoztam a fegyvereken, hogy milyen adatokat lenne érdemes leírni róluk.
De a damage értéken kívül a többi tényleg eléggé nehezen számszerűsíthető.
Úgyhogy, talán a legjobb az lenne ha minden fegyverre össze tudnánk hozni, hogy
1. egy screenshot az adatlapról (ez menni fog, bár attól függ hányas szinten)
2. alap szint ahol megszerezhető
3. alap ár, és elkészítési idő
4. mk8ra fejlesztés ideje és ára szintenként
(ez utóbbi a leghasznosabb)
5. mk8as damage, bár ez kiszámolható az adatlapból ha minden szinten dupláz az emberszerintetek mit vegyünk még bele/ vegyünk el belőle?
-
Dr.Anonymus
addikt
Na látom közös szerkesztésre csak email cím megadásával lehet invitálni...
Dobtok egy címet privátba? Már aki szerkeszteni szeretné.
Akármilyen spam kamu cím jó, csak a lényeg hogy ti meg tudjátok nyitni a doksit szerkesztésre!
Köszi!De aki tudd jobb felületet, az is szóljon nyugodtan, ez a zoho csak egy gyors ötlet volt részemről.
-
Dr.Anonymus
addikt
Ja igen az félreérthető!
Két fajta Sentinel és Defend misszió van.Sentinel drop verzió:
A saját fegyvereiddel őrizned kell egy átjárót, a zombiktól lehulló pénz nálad landol. Ez normál áras.
Sentinel no drop verzió:
Kapsz egy gépágyút vagy egy lővész állást, és onnan kell védened egy vagy két kaput!
Ilyenkor mivel amúgy se tudnád felszedni a pénzt, ezért nincs is lehulló pénz, viszont több az alap jutalom amit a misszóért kapsz!Defendnél is van két verzó!
Az egyikben egy nagyobb területre vagy bezárva, ez majdnem olyan mint az Assault, csak nem hulla mennyiségre, hanem időre kell dolgoznod, vagyis hogy 3 percig tarts ki pl.
Ez normál áras mert fel tudod szedni a leeső pénzt!
A másik no drop verzió amikor nagyon kis helyre vagy beszorítva, barikádokkal körbe véve és általában ehhez adnak egy fegyver újratöltő pontot is! Ilyenkor mivel a zombik jó része a barikádon kívül döglik ki, így nem hullik tőlük pénz, ergo ez a misszió nagyobb alapjutalommal jár.Na ezt elcsesztem viszont mert látom hogy külsőleg nem szerkeszthető a doksi
ááááhhh
nem ismerem még ezt a zohot -
Dr.Anonymus
addikt
kecskebégető:
írj a madfingernek erre a címre, hogy tegyék kompatibilissé a készülékeddel
deadtrigger2@madfingergames.com
előbb utóbb csak megcsinálják
(ha nem is válaszolnak az emailekre általában, de azért elolvassák)Ferenczi Áko:
Azért egy ilyet összehozni nem kis melópersze amit tudok összeszedek, de kellene valamilyen közösen szerkeszthető doksi, pl. létrehoztam itt egy sémát:
[link]
beírtam egy két dolgot példának, kérlek csak az szerkessze aki tényleg tudja hogy biztos adatok birtokában van
de a fegyverek leírása elég macerás lesz... pláne mivel vannak olyan paraméterek amiket nem közölnek a blue printen.. pl. accuracy, mozgási sebesség a fegyverrel, burst módban van e a fegyver, vagy csak egyet lő egy ravasz húzásra,
gyakran ezeken múlik hogy egyik vagy egy másik fegyver-e a jobb
most bedobok egy kaját aztán átgondolom hogy milyen oszlopok legyenek a fegyverekre
addig nyugodtan véleményezzétek és töltsétek ki a doksit a hiányzó adatokkal!
Köszi!Slier:
Áko-nak igaza van, nekem is már rég fogalmam sincs hogy milyen fegyverek hol mennyibe kerültek, stb.
Szóval sokat tudnál segíteni! -
Dr.Anonymus
addikt
Slier:
Idáig nem is tudtam, hogy van call of duty zombies mobilra..
Most rákerestem... hát igen grafikában még van hova fejlődnie
De az is igaz hogy a DT2 csak a tegra 4 only ultra high grafikai beállításokkal lépett előre komolyabban, a sima high nem nagy változás a DT1 hez képest.
Remélem azért fejlődik még sokat a DT2, hisz még csak 0.2.2nél járunk.Ferenczi Áko:
Többen javasolták, hogy akár egy külön DT topicot is nyithatnánk, de én úgy láttam annyira nem pörögnek a hsz-ek, ezért nem nagyon erőltettem a dolgot.
Ha úgy érzitek hogy igény van összefoglalóra akkor írok egyet,
Bár őszinte leszek fogalmam sincs, hogy hogy működik ez
pl. ha az első hszt akarom szerkeszteni akkor egy tetszőleges moderátornak kell szólni, ugye?
vagy ha új külön topicot akarunk nyitni DTnek akkor az itt lévő hszeket át lehet mozgatni, vagy erre semmi esély nincs?
Thx a válaszokat előre is, hiába vagyok PH! addikt még sose nyitottam új topicot -
Dr.Anonymus
addikt
egyébként érdekes húzás az MF-től hogy ha még nincsenek kész a következő updatel, akkor egyszerűen visszatartják a számláló pörégését El Goleában..
kicsit gáz megoldás, de mindegy... -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #485 üzenetére
Ja ott is lehet
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #483 üzenetére
Aréna mód = vannak külön nagyobb pályák, ahol végtelen hullámokban jönnek a zombik, és ahogy haladsz előre egyre erősebbek,
Sokan már most is csinálják ezt pl úgy hogy a hangszóró kilövős missziónál, az utolsó hangszórót meghagyják és gyilkolnak egy órát.
Az igazi aréna annyiban jobb viszont, hogy általában a pálya nagyobb, meg mindig van újratöltésre lehetőség.Fölhív egy bőbeszédű ismerős, barátnő, stb idejére nagyon jól tud jönni. Nyomod az "aha, igen, persze" szövegeket, közben pedig aprítasz
persze ha mobilon nyomod akkor ez nem játszik
Hát igen , elég drága,... nagy pénznyelő ez a játék
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #481 üzenetére
hát van még pár fegyó amit tunningolni kell mk8ra hogy ne mindig ugyanazzal játszon az ember
másrészt fogadni mernék hogy lesz itt mk9 stb. is decemberre, 40es szint felett már az mk8 is kezd kevés lenni
+ még sok fegyver nem is elérhető amit ígértek, pl: fn 2000, minigun, spagin
és azon kívül amikről tudunk hogy jönnek, még lesz egy csomó extra kézi fegyver (lásd a changelogot amit az appstoreba írt a madfinger)egy tanács: a SPAS-ot ugord át nyugodtan
nem maradsz le semmiről, vagy max arról hogy plusz párszor meghalsz
egy scoprion Evo ellenben határozottan ajánlott! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #479 üzenetére
mi minden lesz meg decemberre?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #477 üzenetére
most még csak új afrikai mapek jönnek
kína és új story mód csak decemberben jön,
de állítólag most már arénát is kapunk végre!
aminek egyébként már ideje, mivel a pre alpha verzióban is volt már :
https://www.youtube.com/watch?v=06WJiGSuvPw&feature=youtube_gdata_player -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #475 üzenetére
én is próbálgattam mk6os m4-et
addig nem is volt gondom hard-on, amíg nem küldtek rám egy-két Ragert
de mivel robbanó cuccokat nem használok, egy mk6os fegyver meg ehhez kevés volt, ...szóval visszaváltottam egy időre a jó öreg mk8as fegyókra
(már ameddig fel nem fejlesztem az m4et mk8ra, mert akkor biztos kőkemény fegyver lesz)
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #473 üzenetére
akkor rendesen izzadhatsz,
35ös szint körül mk6os fegyverekkel lehet szívni ,pláne ilyen "mókás" szitukban:
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #471 üzenetére
hűha, hányas szinten tartasz ha ilyen non-stop módban nyomod?
-
Dr.Anonymus
addikt
valamilyen felfejelesztett SMG-t, dual Uzi vagy Scorpion Evo megteszi
a SCAR inkább távolabbi cél lövészetre jó, de tömeges közelharcra - amiből az update után kapunk bőven - nem elég hatékony (leginkább a relatíve kis fire rate miatt, illetve azért is mert lassítja a mozgásodat a súlya) -
Dr.Anonymus
addikt
nem maradsz le sokról
kicsit próbálgatva kiderült, hogy a láncfűrész nagyon hatékony fegyver, de semmi különös effekt nincs hozzá!
és így elég unalmas,
jó lenne ha lehetne kontrollálni, hogy mozogjon valamilyen irányba, nem csak magad elé tartva menni mint dt1es verzióvala scar viszont az egyik legjobb másodlagos fegyver,
szeretni fogod! -
Dr.Anonymus
addikt
nem tudom a láncfűrészt ki próbálta ki,
nekem most lett kész és annyi biztos, hogy vicces fegyver, bár sajnos főleg csak melee damaget ad
és mindemellett nem is igazi melee weapon, mivel a normál lőfegyver sávba helyezhető csak el, és persze ugyanúgy ki is fogy az akksi mint ahogy a lőfegyverből a tára legmókásabb az egészben, hogy rátettek egy légfrissítőt ami ott fityeg rajta...
-
Dr.Anonymus
addikt
Jackhammer ajánló
...vagy nem ajánló
mindenki döntse el magának -
Dr.Anonymus
addikt
azt, hogy hogy lesz nem tudom
mivel az állandó net kapcsolatnak hála az MF akkor változtatja az erősséget amikor akarjaerre kétszer is volt példa
egyszer könnyítettek 30%al
a legutóbbi updatel meg durvítottak
szóval teljesen kiszámíthatatlan hogy mikor hogy gondolják meg magukat Csehországban...
(a visszajelzéseknek viszont valami hatása lehet rájuk, szóval érdemes feedbacket küldeni)ami viszont biztos, amit te is láttál, hogy a zombik fokozatosan erősödnek ahogy lépsz szinteket
így a fegyverek upgradelése inkább arra megy ki, hogy tartsad a szintet a zombikkal és nem arra hogy beelőzd őket!
Beelőzni max akkor tudsz ha fizetsz valódi pénzzel.
Szerintem a zombik erősödése a kiírás nélkül is megvolt, én semmi változást nem tapasztalok azóta hogy kétszer figyelmeztettek, hogy a vírus mutálódott, a fegyverek anélkül is elértéktelenedtek korábban, most sem látom hogy gyorsabban történne ez...Ami az mk8as fegyvereket illeti, hát igen, szerintem valószínű hogy hamarosan lesz mk9 szint is, stb
Látva azt hogy a kicsit több mint két hete beszerzett Scar mk7es milyen puszítást végzett anno (28as szinten voltam akkor), és most 36os szinten az mk8asra fejlesztett Scar nem hozza azt a szintet ... hát minimum elgondolkodtató az értéktelenedés üteme.. -
Dr.Anonymus
addikt
egyébként ha valakit érdekel egy vélemény mielőtt elkölti a nehezen megszerzett pénzét, az írjon nyugodtan
jelenlegi fegyverlistámból 3 fegyvert leszámítva (flash, grenade launcher, ak74) mindegyik meg van
...ja és a chainsaw sincs még meg, de 1nap 18óra múlva meglesz -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #446 üzenetére
hosszú távon viszont jól jársz az M-4el
erősen gyanítom, hogy ha az összes fegyver mk8as verziója a rendelkezésünkre állna akkor a Dual Uzi + M-4 lenne a legütősebb fegyver párosítás! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #444 üzenetére
a pajszer egy nagyon jó fegyver, most mk7es szinten van nálam, és nem drága az upgradeje mk8-ra sem, de igazából ez az egyetlen fegyver ahol nem hiányzik a további tunning egyenlőre
sza azzal tényleg lehet küldeni, csak sajnos a játék nem ad elég pénzt a melee action-re
amit nem értek miért, mert gyakran több kockázattal jár mint egy fejlővés amiért viszont sokkal-sokkal több jutalmat adnakaz M-4 is jó vétel, de elég drága mulatság, szerintem jobban megéri befektetni a pénzt tech meg gunsmithre, hogy minél hamarabb meg tudjál venni egy mk8as fegyvert, pl. Scorpion Evo erősen ajánlható
végeredményben ugyanis olcsóbban jössz ki egy Evoval mint egy M4el, hisz az előbbi azonnal mk8on kapod (kb. 125e az ára) míg a másikra meg költhetsz kb. 350 ezret mire eljut odáig + 100 ezer körüli alapár... -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #442 üzenetére
attól függ hányas szinten vagy
35ös szint felett már izzadni fox azzal is ha csak nem fejleszted fel rögtön mk8raígy 36os környékén úgy látom már az mk8as fegyverek is gyengülnek kicsit (legalábbis hardon)
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #438 üzenetére
Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak, kb annyi értelme van mint upgradelni a technet azért hogy upgradelhesd a gunsmitht azért hogy upgradelhesd a fegyvert...
Vagyis semmi de ez az üzleti modellje a játéknak.. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #438 üzenetére
Akkor upgradelheted csak a gyógyszerét ha a csajt upgradelted előtte
2-es szint?
Na az nem sok életet adhat.. :S
De mivel upgradel a gyógyszer ára is nő, ezért ha majd felfejleszted akkor érdemes előtte bevásárolni olcsón, mert a meglévő gyógyszerekre is érvényessé válik az upgrade -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #436 üzenetére
Nem tudok róla, bár nekem csak 5-s szinten van.
De nem hiszem , hogy később lenne más terméke, gondolom csak írta volna valaki az mf fórumon már, ha igen. -
Dr.Anonymus
addikt
Minden fegyver fejleszthető mk8ig szóval az ak74 is lehet jó ha némi pénzt/időt beleinvesztálsz
Annyi volt korábban, mint amit most is látsz, rewardokért foglalunk vissza afrikai területeket egy közös számlálóval, csak most már kb az utolsó részt szerezzük vissza a zombiktól, utána új afrikai területek várhatóak, és majd decemberben kína
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #427 üzenetére
gondolom, csak minor bug fix... De köszi hogy szoltál, ránézek
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #425 üzenetére
Tech lvl8-on, hardon alapból 2600 , annak a duplája meg 5200 + a lelőtt zombik utáni díj
Általában 8900-9800 között jött ki egy meccs
Többnyire csak assaultot nyomtam, az a legrövidebb. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #423 üzenetére
Én 180e-t kb
Egyébként egy jó tanács:
Ha nem tudja valaki hardban nyomni money boost mellett akkor egy health boost is megérheti, bár én még nem próbáltam -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #421 üzenetére
Megéri
-
Dr.Anonymus
addikt
Meg van Kartúm
Money booster -
Dr.Anonymus
addikt
egyébként tegnap kicsit fáradt voltam, most esett le hogy azt írtad shotival..
hát shotgunnal 19 ezret bedarálni az már valami
...a jackhammert leszámítva a többi elég használhatatlan tömegek ellen.
de talán az update előtt talán még lehetett kezelni a zombikat shotgunnal is -
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #390 üzenetére
nem, még sok van hátra
kb. az 1/3ával végeztünk csak
reméljük hétvégére fog esni a befejezés és akkor még esély is van rá hogy kihasználjamegyszer kipróbáltam a money boostot és simán 190 000 $ körüli pénz összejött
de jobban kiszámolva már egy hard misszió után megtérül
15 aranyért 4500 $ -t ad a játék
egy hard meccs kb 4500-5000$ alapból
ha ezt duplázza már kicsit jobban is jártál mintha átváltottad volnaami viszont pech hogy nem kap mindig assault missziót az ember, pedig időegység alatt az fizet a legjobban
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Kaminski #387 üzenetére
vannak ilyen bugok vele szép számmal
csak egy két példa:
nekem a SPAS valamiért kétszer látszik a gunsmith inventoryjában, akár milyen készüléken is nézemvagy egy durvább: a Type-92-t állítólag mindenki mk7es szinten tudja megvenni 180 000$ért, és van hozzá mk8 update 225 000$ért
nos nekem alapból csak mk8as Type 92-t kínál fel a rendszer 225 000$ért
így én egy bug folytán a többiek által fizetett összegnél 180 000$val olcsóbban készítek most el egy mk8as fegyvert -
Dr.Anonymus
addikt
@Chabi:
jaja, korábban nem is volt gondom ezzel
most az update után úgy látszik még szoknom kell
magasabb sebessségre kapcsoltak a zombikpláne az zavar, hogy ha jön egy special, akkor az két lövést elvisz
amíg másik 3 zombi átszökik a tiltott zónába
korábban amikor special jött akkor a többiekből kevesebb volt a pályánFerenczi Áko:
én nem tudtam kihasználni, mivel reggel munka előtt ránéztem, hogy mi az állás
erre találok egy claim reward gombot
no other way
egy két missziót nyomtam, aztán rohantam, hogy el ne késsekegyébként azt is kiírták egyik misszió után, hogy a fertőzés mutálódott , és most erősebbek a zombik
-
Dr.Anonymus
addikt
nekem úgy tűnik, hogy hard modeban az egyik afrikai sentinel misszió konkrétan teljesíthetetlen lett
az a verzió amikor orvlövészkedve kell védeni egy jó széles bejáratot
egyszerre csak egy zombi tudsz kilőni de van amikor vagy 6-7 zombi támad be közel a bejárathoz, ráadásul úgy futnak, hogy ha egyszer mellé lősz másodszorra már esélyed se lesznekem 2 próbából 2X bukta lett
majd még próbálgatom, ha 10ből 1er se sikerül teljesítenem hardon, akkor azért reportálni fogom az mfnek
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #365 üzenetére
kettő updatet ígértek rövid időn belül, az egyik egy javító kör
az ez volt
a másik az új pályák
úgyhogy reménykedjünk -
Dr.Anonymus
addikt
letölthető az update mindenkinek!
-
Dr.Anonymus
addikt
na jó egy sima városi assault misszió így simán ment, a szűk kamrákban nincs mozgás tér
de nehezült a játék
és a második meccs után azt mondom szerencsére, mert korábban gyakran ha bebarikádoztam mindent akkor simán elsétálgathattam minden felé és néha lézengett egy egy zombi a pályán
most ez nincs így, és mivel gyorsabban pörögnek a missziók, több pénzt is tudsz keresni -
Dr.Anonymus
addikt
a tabletem frissült
hát srácok addig örüljetek amíg nem frissül
én scorpion evo-val meg scarral nyomom, de ez a játék ami idági hard-on is gyerek mese volt olyan kőkemény lett, hogy meg is haltam egy egyszerrű pusztísd el a hangszórókat misszión
többi zombi jön rád egyszerre, és gyorsabbak is
de nem bánom, legalább tényleg van izgalom hardon
aki meg akarja játszan easyn -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #360 üzenetére
LOL
egyébként az mf twitteren azt ígéri, hogy pár órán belül mindenki megkapja az updatet
https://twitter.com/MADFINGERGames -
Dr.Anonymus
addikt
A visszajelzések szerint a játék nehezebb lett az update után,
mindenki döntse el hogy ez jó vagy rossz hír... -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #354 üzenetére
LOL
nekem úgy tűnik a tavalyi csúcs készülékek pl igen,
egyik haverom galaxyS3 készülékére simán lejött
htc oneX/S-en szintén támogatott
meg a tegra procis dolgok úgy általában
szóval a tabletemen állítólag frissült, de majd ha hazaérek akkor kiderül -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Dr.Anonymus #352 üzenetére
Xperia Z is incompatible..
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #351 üzenetére
még örülhetünk hogy nem úgy működik mint a másik madfinger játék, a Shadowgun deadzone, ahol addig nem is enged játszani, amíg a legfrissebb verzióra nem frissítesz
egyébként a madfinger fórumban a galaxy s4 tulajok is lázonganak, nekik is ugyanez..
szóval egy,- két nagy ágyú készüléket parkolópályára tettek
-
Dr.Anonymus
addikt
megjött a 2.2 bugfix update
és a htc one-om nem támogatott...Change log:
Gameplay Balancing
* Kamikadze - Decrease Damage done by explosion
* Infectator - Lowered aiming capability
* Berserker - Decrease HP
* ScientFist - Balanced radioactivity damage
* Zombies difficulty was rebalanced
* Several missions were rebalanced
* Inverted y-axis added
BugFixing
* Samsung S III and S IV crashes fixed
* Broken fonts fixed
* Produced chain-saw is visible in Inventory
* Inactive boosters is not visible anymore
* Pain-Killer upgrade works correctly -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #346 üzenetére
utána néztem a type92nek
azt mondják a legfőbb előnye a nagy tár
vagyis hogy egy special zombit sokkal több ideig tudsz sorozni vele mint a többi fegyverrel -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #346 üzenetére
a type 92 nem akkora durr
csak egy még pontosabb és nagyobb táras Scar, kisebb fire rate-el
és eléggé drága is, 225000 körül veheted meg, szóval én még nem ruháztam be rámegj: a Scorpion Evo mini reviewt is bedobtam a madfinger fegyver fórumába
hátha valakinek segít a döntésben -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Ferenczi Áko #344 üzenetére
most készül
mk8on lehet hogy jobb lesz mint a SPAS, bár 2304 damaget üt "csak" szemben a SPAS 3072-s ütésével
de majd dupla akkor a fire rate, és az ammo is jóval nagyobb
szóval ígéretes fegyver lesz, csak kell majd tunningolni -
Dr.Anonymus
addikt
írtam egy rövid véleményt a SPAS-ról, hátha valakinek segít
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Energiaital topic
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest