Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Háááát, pl. a Google lecserélte az összes Xeonos szerverét Epyc processzorosra. Biztos nem csak divatból...
Más.
Itt egy teszt.
Ami egyben csalódás, és előre vetíti számomra azt, hogy az AMD is elkezdte Intel módra a "címkézzük át és szarjunk bele, úgy is dől a lé" stratégiát...Jó, az újabb az egy APU a korábbi meg CPU, de én hülye azt hittem, hogy az újabb sorozatban lesz annyi IPC emelkedés ami kompenzálja ezt.
Mert egyébként az L3 gyorsítótárban térnek el lényegében a processzorok, amúgy meg mindegyik ugyanolyan frekin jár, és 8/16-os felépítésű. -
fanti
addikt
Azért kell fikázni az Intelt, mert az Intel durván visszaélt a piaci előnyével, és nem tervezett, csak átcímkézett.
Pl. itt egy PCX-es teszt a 10700K vs. 9900K-ról... erről beszélek pont.
Ez egy undorító átbaszás!
Átcímkéztek, TDP keretet emeltek oszt csók, ezzel ki is merült a "nagy mérnöki munka".Hát ezért fikázom én is őket, undorító ez az egész, amit csináltak az elmúlt 10 évben...és mindezt, azaz "a nagy semmit" kurva drágán adták legalább....
Intel....mehetsz a picsába!
-
fanti
addikt
Jajjj gyerekek, ugyan már!
Miért nem lehet belátni hogy az Intel egy nagy rakás szar?!
Fordult a kocka, gumilapocka! Nagyot előzött az AMD!
Most a Zen a nagy hódító, jöhet bármiféle Intel xxxxLake, nem tud versenyre kelni a Zennel!!! Nem tud!!!
Mert ahhoz tervezni kéne az alapoktól, de az Intel ellustult a sok év farokverés alatt...most meg jól rá is basznak...(#42) bambano
Minden szavaddal egyetértek maximálisan!!! -
fanti
addikt
Az Intelről egy vélemény a MESTERTŐL.
Persze gondolom, hogy az Intel fanok szerint Linus is egy lúzer... bár szerintem meg azért kicsit konyít a dologhoz...
-
fanti
addikt
Ez már tényleg túlmegy minden határon.... Intel vonalon ezentúl háromhavonta jön valami "új" csipkészlet....???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest