- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Aktív témák
-
Beetlejuice
tag
De egy autós site-on mégsem arról szólna a hozzászólások fele, hogy hány Trabi jön ki egy Ferrari árából. A látogatók nagyobb része simán túl tudna lépni ezen sztem. Olyan beírások sem lennének, hogy a Wagon R+-nak mennyivel kisebb a fogyasztása, mennyivel több ajtaja van stb.
Ez egy tech demo. Ennyit lehet most bepakolni egy ilyen kasztniba. Ennél nem létezik számottevően erősebb gép ekkora méretben. Hogy ez kinek mit ér meg az totál irreleváns, mert egyéni anyagi helyzet függvénye. Ha pont ilyet keresnék, és sok pénzem lenne, akkor pont ezt venném. Ennyi...
-
Beetlejuice
tag
válasz
Dyingsoul #189 üzenetére
Azért vannak más szempontok is... pl. ha valaki normális FULL HD kijelzőt akart notiban, akkor nagyon sokáig csak a 17 colos Alienware kínált RGB LED-es TFT-t, ilyen konfig mellett.
Egy kezemen meg tudom számolni azokat a notikat, amiknek filmnézésre tényleg jó kijelzője van. FULL HD IPS talán csak HP workstationben van, és az sztem talán még többe is kerül, mint ez. A TN filmes kijelzők közül pedig ez a top.
Ha bárki kétlaki életet él... pl. vidéki ház - pesti lakás stb. akkor sokkal kényelmesebb ezt hurcolászni, mint egy desktopot.
Ha valaki nem akar kompromisszumot kötni teljesítményben, de adott esetben el is akarja vinni valahova a gépet, akkor megintcsak egy jó megoldás ez.
Az ár kérdés meg teljesen irreleváns, mert azt mindenki szubjekíven ítéli meg a jövedelmi viszonyai alapján.
Én anno a kanadai haveromnak ajánlottam ilyen gépet és tökéletesen elégedett vele. Beviszi magával az üzletébe, és ha van ideje farmol egy MMO-ban, vagy tradeskillezik, a munka végeztével pedig berakja az autójába, és otthon gamézik tovább.
-
Beetlejuice
tag
Ez semmit nem számít. A kis darabszám miatt ez a széria ilyen árak mellett rentábilis a gyártónak. Tekintsd ipari prototípusnak, ami egyben megvásárolható is. Ha valakinek a pénz a nem akadály... akkor 1 misi nem is sok érte, tekintve pl. a luxus sportkocsik 60-70 millás árát.
-
Beetlejuice
tag
A gyártók nem dobálják mostantság az IPS paneles kijelzőket a notikba, mert a kis példányszám miatt nagyon sokba kerülnének. A Dell Workstation gépén is X százezer forintos extra a Dreamview (IPS) kijelző, és azt is professzionális felhasználásra ajánlják...
Most így kapásból egy IPS-sel felszerelt gaming notit sem tudok, de javítsatok ki, ha tévedek. A legjobbnak még a TN filmes RGB LED-es kijelzők számítanak ebben a méretben, amiket szintén (többek között) Alienware gépekbe raknak.
"Az én ennyit nem adnék érte" dolog meg teljesen relatív. Ha valakinek a pénz nem szempont, akkor igenis ez a legjobb noti, amit levihet a telekre játszani. Ilyen érveket az 50.000 forintos kategória vásárlói is felhozhatnak a többség 200.000 körüli gépével kapcsolatban. "Miért fizetnék 4x annyit, hogy 0.1 mp-el hamarabb betöltsön egy oldal..." stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest