- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Oké, hogy különbözik. BT+energiaellátást említettél, más a Wifi-t említi.
Hol az igazság? Végülis melyik a jobb?Érdemes ezeket megvenni, vagy szívni fogok vele?
Egy firmware frissítés még belefér, többet nem szeretnék mókolni vele, hogy jól működjön.
Számíthatok ilyenre?thx
-
Hkriszt
csendes tag
Szia Zsolosz!
Köszi, nagyon sokat segítettél!
A haedsetes dolgot bemásoltam az egyik tesztből.
Mgyarul ha a mobilról akarom megosztani vele a netet, az csak a modemmel fog menni. Na ezt még kibírom.
A rossz hangon és a gyenge kamerán kívü (amik engem nem zavarnak)l van más negatívuma?
-
zsolosz
tag
A fóliás kérdésre magamnak válaszolok:
sajnos tökéletes méretűt nem találtam rá, viszont a Galaxy Tab 2-vel /10.1/ nagyjából azonos képernyő magassággal bírunk, viszont amaz kb. 1 cm-el szélesebb. Ezt lenyesszentettem... /vágtam/ S lett egy tökéletes fóliám a gépre. Nagyon könnyen fel lehet helyezni rá. Ha van egy segítőd is, aki egy elemlámpával oldalról megvilágítja a képernyőt, jó láthatóvá téve az esetleges porszemeket. Ezeket egy darab kettéhajtott cellux-al lecsipegettem, s buborékmentesen felkerült az új fólia, a gyárival ellentétesen... ami alatt egy szúnyog is volt...
A 128. hsz-ban lévő youtube video nagy segítség, pont így csináltam én is...Ja és majd elfelejtettem, a MM-ban vettem, 3 db van egy csomagban, 3500 pénz.
-
Christianes1
csendes tag
Mi a Best Byte-ban vettük a tokot. Asszem 5200 HUF volt. Lehet volt máshol olcsóbban is, de addigra már 2 másik típust kipróbáltam, majd visszavittem, mert nem volt megfelelő, így annyira untam már, hogy nem keresgéltem tovább.
A fólia viszont engem is érdekelne, mert a gyári már nem sokáig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest