Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
veressv #6542 üzenetére
Én vagyok a "kivétel"!
Mint írtam korábban, az enyém ezt produkálja:
Éjszaka feltöltöm (JB), újra indítom, megint feltöltöm. Így jó esetben akár 95-97%-ról indul a napunk!
Éjszaka nincs semmi, csak vibró.
Nappal mobilnet+mindkét kártyán hívások. Pont határon vagyok a 2G és a 3G között, folyton lépked, de nincsen térerő gond.
Ha, gyenge a napom, akkor akár 40%-kal indulok haza, ha erős (mint a mai), akkor 14%-kal indulok, s ezt el is veszti a 40 perc kocsizás alatt.Úgyhogy az enyémen nem segített jelentősen semmi. Egy kicsit segített, hogy az asszony BB-s töltőjével töltöm este (lassabban tölti - érezhetően lassabban merül). Ha, napközben rátöltök a gyári fejjel, akkor képes 10-től 17-ig 100%-ról 25%-ra lekoppanni.
App-ok: Gsam Battery és avast fut csak, widgetek: időkép és köpönyeg. Az összes "felesleges" ki is van törölve vagy le van fagyasztva. E-mail-t szinkronizál 5 percenként.
Kb. ennyi, de szerintem is gyorsan merül.Nem akarlak elszomorítani, de ezen nem fog segíteni az új akksi.
Viszont kipróbálhatnád: ha már úgyis van másik, akkor cserélj vele akksit. Lássuk mi lesz úgy....
grafnet
-
zizidor
őstag
-
hawkfoto
tag
válasz
veressv #6537 üzenetére
Az mit jelent, hogy nagyon hamar? Nekem pár hónapja még két napot kibírt, most másfél évesen napvégére már 50% alatt van egy picivel, így naponta töltöm. ICS alatt kb. két hetente ki kellett venni az aksit, mert reggelre 80% alatt volt a töltés (este töltöm, és utána le is húzom a töltőről, ha 100%). JB alatt elég újraindítani, ha 80% alatt mutatja reggelre, és visszaugrik +5-10%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest