Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Alapból integrált facebook, messenger, skydrive, hotmail, gmail... Ezeket nem kell telepìteni, de winlive fiók nélkül semmi értelm használni egy wp-t mìg mondjuk egy androidot simán lehet... Nyugi neked adok igazt, mindenhova jó a net ha van... De láttam már olyat aki fél éve használt lumia 800-ast és nem volt bejelentkezve rajta egy fiókra sem, szóval semmi előnyt nem hsznált ki a rendszerből, de elégedett volt vele... Na az ilyen embereknek pl ez az alkatel is bestbuy!

-
Vassili_Zait
senior tag
Hát azért egy droidos telefont net nélkül is el lehet használni, mert nincs annyi netkapcsolatot igénylő alap dolog rajta, hanem te teszed rá a netet igénylő appkoat, de valóban szánalmas aki az s3-on meg a drága telókon kapcsolgatja az adatforgalmat... Ha meg az az indok hogy ìgy fél nappal többet bìr... Akkor az megint hülyeség

-
Ricardo
titán
"Amúgy melóhelyen nem is igen szeretik ha a netükön lógsz."
Azt meg pláne ha a céges gépet használod netezésre

Egy hagyományos telefonon nincs meg egy csomó olyan dolog ami az okos társain igen. Nem véletlenül téma folyamatosan pl az offline navigáció. Játékok, alkalmazások, amiknek nagy részét wifin frissítik, de használatuk közben nem igényelnek netet.
-
Jeami
tag
Igen, ebben is van valami! Nálam van otthon is wifi meg a melóhelyen is ezért el vagyok látva.
Céges előfizetést használok ezért hamar megtanultam hogy vigyázni kell az adatkapcsolattal (kollégák így csináltak
hip.hop 100 ezres mobilszámlákat
) szóval rászoktam a wifire.Sajnos nálunk nincs még olyan jó világ hogy olcsón legyen korlátlan mobilnet így addig megoldom ezen
kertek közt amíg muszáj..
-
-
Jeami
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Céges előfizetést használok ezért hamar megtanultam hogy vigyázni kell az adatkapcsolattal (kollégák így csináltak