- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #87 üzenetére
Asszem most jött el a pillanat, hogy beszerzek egy ilyet, eDigitalnál most akciósan 30K.
Láttam vannak billentyűzetes tokok, a billentyűzet csatlakozás hogy működik, bluetooth-tal?
Androidot nem ismerem annyira, windows phone-t használok, appokat lehet memkártyára telepíteni?
-
ozigyu
csendes tag
válasz
l.skywalker #87 üzenetére
Köszi a választ,a tokhoz nem tudnál egy linket v. esetleg a tokod nevét, tipusát megadni. Előre is köszönöm
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #84 üzenetére
Köszi szépen, ez igazán tartalmas volt és szerencsére nem vette el a kedvemet egy ilyentől. Már csak asszonyt kell meggyőzni
Wayteq-et én is néztem, de aztán utánaolvastam és rengeteg probléma van velük, szóval el is vetettem. Ha már muszáj androidot, akkor lehetőleg legyen stabil. Ez szimpatikus.
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #81 üzenetére
Tapasztalat jöhetne, szívesen elolvasnám.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BlitzWolf termékek topicja
- Reklámblokkolók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LED világítás a lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest