- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Eladóvá vált az Alca Tab-om, ha érdekel valakit megegyezünk, privátban keressen.
(jött a családba egy drágább, így ez most nincs használva)
-
HKorn
veterán
Hard Reset? Tab 7 Evo-nál így megy, itt még nem próbáltam:
Hold volume up + power on till you see "Alcatel one touch". Release power button and hold Volume up till you see Android logo. Release buttons, wair few seconds and press power on and while holding it, press Volume up.
Recovery menu should be on. -
HKorn
veterán
És most nézem hogy már nem is kapható edigitalnál, elfogyott :-)
-
HKorn
veterán
válasz
markus89 #121 üzenetére
Én is elégedett vagyok vele, de mivel android azért egy idő után tud lassulni. Lehet csak azért érzem így mert nekem is Lumiám van telefonnak és azért az jóval gyorsabb. De amúgy ennyi pénzért tényleg korrekt kis masina.
Android update egyáltalán nem lesz rá? Se 4.2 se 4.3?
-
HKorn
veterán
Ezt a műanyag darabot a tetején hogy kell visszarakni? Levettem, hogy betegyem a memkártyát, de istenért nem akar rendesen visszapattanni, közepe eláll.
-
HKorn
veterán
Na megvan a kicsike, tetszik is eddig, viszont van pár dolog amire nem jöttem rá. Hogy lehet a gépeléskori kattogó hangot kikapcsolni? Kivettem a billhangot de most is van miközben gépelek.
Másik hogy whatsapp-ot a sim kártya hiánya miatt nem lehet telepíteni? Azt írja nem kompatibilis ezzel a verzióval. -
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #87 üzenetére
Asszem most jött el a pillanat, hogy beszerzek egy ilyet, eDigitalnál most akciósan 30K.
Láttam vannak billentyűzetes tokok, a billentyűzet csatlakozás hogy működik, bluetooth-tal?
Androidot nem ismerem annyira, windows phone-t használok, appokat lehet memkártyára telepíteni?
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #84 üzenetére
Köszi szépen, ez igazán tartalmas volt és szerencsére nem vette el a kedvemet egy ilyentől. Már csak asszonyt kell meggyőzni
Wayteq-et én is néztem, de aztán utánaolvastam és rengeteg probléma van velük, szóval el is vetettem. Ha már muszáj androidot, akkor lehetőleg legyen stabil. Ez szimpatikus.
-
HKorn
veterán
válasz
l.skywalker #81 üzenetére
Tapasztalat jöhetne, szívesen elolvasnám.
Köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest