Hirdetés

Alcatel One Touch Tab 8HD - a nyerő nyolcas?

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az Alcatel igen erős portfólióval készült az idei Mobile World Congress kiállításra, a telefonok és a phabletek mellett immár a táblagépek piacát is ostromolva. A mindaddig tabletmentes gyártó egyenesen három új eszközt mutatott be, melyek jellemzően a belépő kategóriát támadták. Idáig mindössze a cserélhető kerettel operáló One Touch Evo 7 járt nálunk, mely kedvező áron nyújtott jó minőséget, így már kíváncsian vártuk, mit kínál majd a vállalat legerősebb táblagépe.

Alcatel One Touch Tab 8HD
[+]

A meglehetősen hosszú nevű One Touch Tab 8HD a középkategóriában rajtol, külsőre viszont könnyedén össze lehet téveszteni a jóval drágább iPad minivel. Az Alcatel újdonsága képarány, felbontás, külső és kialakítás téren is némileg hajaz az Apple üdvöskéjére, ám természetesen mindez iOS nélkül, Jelly Bean operációs rendszerrel megtámogatva. A nyolc hüvelykes képátlót szintén örömmel üdvözöltük, sokak szerint ugyanis ez a legjobb méret egy táblagép esetén, ám a mai felhozatal finoman szólva gyenge ezen a téren. Ráadásul az Alcatel ismét barátságosra lőtte be az árat, így minden adott volt a kellemes összképhez.

Alcatel One Touch Tab 8HD
[+]

A készülék egy hosszúkás dobozban érkezett hozzánk, melyet a szokásos alcateles motívumok díszítettek. A gyártó esetünkben nem szórta bőkezűen a tartozékokat: a kézikönyv mellett mindössze egy microUSB-kábelt és egy töltőfejet talátunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Hirdetés