-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddaydome
senior tag
-
ddaydome
senior tag
Szia!
Szerintem első körben menj el egy olyan üzletbe vagy többe, ahol ezeket a készülékeket kipróbálhatod. Aztán, ha van időd vagy kedved, nézd meg, hogy milyen alkalmazások kellenek neked alapvetően és nézd meg azt, hogy van-e a kinézett platformok áruházaiban. Mérd fel az igényeidet újra és megtalálod a választ Neo!
Nekem az a bajom az Androiddal, hogy kiszámíthatatlan az, hogy ki milyen stabil rendszerrel látja el és szerintem ez még kategóriánként is változik és ha rossz, akkor anyázni fogsz.
A Windows-os telefonnál meg csont ugyanaz az összes rendszer, állítólag stabil is emiatt, de kevesebb az elérhető "áru".
-
ddaydome
senior tag
Ez a készülék azoknak jó, akik belépő-közép kategóriában szeretnék cserélni a telefonjukat egy újabbra. Az ár / teljesítmény teljesen elfogadható szerintem, aki ennél többet akar az más árban gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest