- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
válasz
gabor9991
üzenetére
Nekem volt Trend+ om a 2x1.2 ghz és a 768 ram nem annyira gáz abszolute. A kijelző is nagyon szép. 4colra még elég a 480x800 pixel valamint nem sima tft volt szerintem mert nagyon élénk szinei voltak a betekintési szögek is majdnem 180fokosak... 5 colra már nem biztos. Én is szemezek az alcatel pop c7 el ne érts félre de volt pár napig egy idol minim... ha kamerába az a minöség pop c7 nél is mint idolnál akkor marad a jelenlegi s advance
Antutu pontszámok c7 él biztatóak valoban de ne ezért irj le egy másik telót mert az csak 2 mag... mert ebből a szempontból Ez meg csak MTK .. 
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Antutu pontszámok c7 él biztatóak valoban de ne ezért irj le egy másik telót mert az csak 2 mag... mert ebből a szempontból Ez meg csak MTK ..