Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrDreams

tag

válasz #86973952 #2469 üzenetére

Port most offolok egy nagyot. :) Tudod mire jöttem rá! Kapja be az aki kitalálta a digitális fa..ságokat. Nekem jó volt telefonálni egy Nokedli 3310-el is. 2003-ban egy Sharp GX akárhanyassal kezdtem wapozni. Akkor nem volt ez a fos Facebook. De voltak jó kis mobilos chatek. Lehetett hülyülni, szívatni egymást, szlovákiai Magyarokkal hatalmasakat dumáltunk. Nem kelett név, fotó, csak egy nick név. Annyi minden más volt. Én szerettem a videót is. Beraktál egy kazit a videótékából, a másikkal meg másoltad. :) Mondjuk számitógépem is lett nem sokkal késöbb, de csak azért mert mivel dj voltam, kellett cd-t írkálni. Igaz eleinte dekkel kezdtem a pályafutásom. Az lényegében ugyan úgy müködött mint a video, csak az kizárolag zenére volt hivatott. Mivel panelben laktam, volt a falban egy aljzat, abba dugtam be a tv kábelét és jött az adás, kb 20 csatorna. Na hogy most én már mit is akartam ezzel mondani.... Jahh, holnap elviszik a laptopom, veszek egy lcd tv-t az árából + toldok hozzá. Nem tudom minek, de holnap veszek egyet. A mostani tv-en se rossz a kép, de nem, nekem lcd kell. Igaz az RTL-en most se tudom a filmet nézni, mert lefagy a kép, recseg a hang. Ez általában akkor van, amikor jön a híradó, meg szar esös az idö mint most. Hogy mi a lényeg? Az hogy ez egy rohadt nagy off amit inkább üzenetben kellett volna elküldeni. :) Kell a világnak ez az agyon digitalizált baszás? Jól mondta Optimus Prime a Transformers4-ben hogy vannak dolgok amiket nem szabadna feltalálni. A sok világvége filmekböl az derül ki hogy vagy egy virus, esetleg az ufók, vagy épp a technológia, a mesterséges inteligencia fog velünk végezni. De lehet hogy az Iszlám Állam. :) Már megint írtam egy regényni baromságot........ :)

Új hozzászólás Aktív témák