- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2469 üzenetére
Port most offolok egy nagyot.
Tudod mire jöttem rá! Kapja be az aki kitalálta a digitális fa..ságokat. Nekem jó volt telefonálni egy Nokedli 3310-el is. 2003-ban egy Sharp GX akárhanyassal kezdtem wapozni. Akkor nem volt ez a fos Facebook. De voltak jó kis mobilos chatek. Lehetett hülyülni, szívatni egymást, szlovákiai Magyarokkal hatalmasakat dumáltunk. Nem kelett név, fotó, csak egy nick név. Annyi minden más volt. Én szerettem a videót is. Beraktál egy kazit a videótékából, a másikkal meg másoltad.
Mondjuk számitógépem is lett nem sokkal késöbb, de csak azért mert mivel dj voltam, kellett cd-t írkálni. Igaz eleinte dekkel kezdtem a pályafutásom. Az lényegében ugyan úgy müködött mint a video, csak az kizárolag zenére volt hivatott. Mivel panelben laktam, volt a falban egy aljzat, abba dugtam be a tv kábelét és jött az adás, kb 20 csatorna. Na hogy most én már mit is akartam ezzel mondani.... Jahh, holnap elviszik a laptopom, veszek egy lcd tv-t az árából + toldok hozzá. Nem tudom minek, de holnap veszek egyet. A mostani tv-en se rossz a kép, de nem, nekem lcd kell. Igaz az RTL-en most se tudom a filmet nézni, mert lefagy a kép, recseg a hang. Ez általában akkor van, amikor jön a híradó, meg szar esös az idö mint most. Hogy mi a lényeg? Az hogy ez egy rohadt nagy off amit inkább üzenetben kellett volna elküldeni.
Kell a világnak ez az agyon digitalizált baszás? Jól mondta Optimus Prime a Transformers4-ben hogy vannak dolgok amiket nem szabadna feltalálni. A sok világvége filmekböl az derül ki hogy vagy egy virus, esetleg az ufók, vagy épp a technológia, a mesterséges inteligencia fog velünk végezni. De lehet hogy az Iszlám Állam.
Már megint írtam egy regényni baromságot........
Új hozzászólás Aktív témák
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Huami Amazfit Bip okosóra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest