Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• modeart

tag

válasz Bóti #79 üzenetére

Sajnos egy tipikusan olyan telóról beszélsz, ami referencia abból a szempontból, hogy papíron teljesen korrekt a hadver, mégis a gyakorlatban és felhasználói élményben lassú mint a tetű és ennek az égvilágon semmi köze spéci a ramhoz (legalábbis nem a mennyisége a döntő).
    Ismerem a Huawei G510. Tesztett a teló, meg is vettem volna, amíg ismerős hamarabb rá nem csapott és megvette szolgáltatótól előfizuval. Áthozta kipróbálni és hihetetlen, de a papíron minden téren erősebb teló, mégis láthatóan lassabb volt mint az én Alcatel MPopom (hangsúlyozom: neki még alaprendszer egy gmail fiókkal, nekem meg már belakott teló 512Mb rammal).
    Nem vagyok android guru, de annyira értek hozzá, hogy az összes ismerős idehordja nekem beállítgatni a telóját. Sok teló volt már a kezemben és sok esetben a papíron jobb hardver szart se ér. Van jól sikerült modell és van szarul. Majdhogynem márkafüggetlen.
    Ha esetleg debreceni vagy, akkor szívesen megmutatom a telómat. Csak pislogni fogsz, hogy míg nálam az IGO elindul és háttérben fut zene (playerpro) csomó vezetéknélküli kapcsolat,alkalmazás, addig a G510 egy IGO megnyitásakor összefossa magát és leáll mondjuk a zene....meg úgy alapból a G510 bemutatót tart a laggolásból, az enyémmel meg kifejezetten ki kell azt kényszeríteni valamivel.

Higgyétek el "minéltöbbram" fanatikusok, hogy nem feltétlen ezen múlik egy telefon sebessége, vagy használhatósága. Csak jól ki kell fogni. :D

Új hozzászólás Aktív témák