Hirdetés

Alcatel One Touch Pop C3 - dupla kakaó

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Az Alcatel nevet minden bizonnyal sok olvasónk ismeri, ráadásul az egy évtizeddel ezelőtt virágzó klasszikus (mármint kialakítás szempontjából) korszakban Magyarországon (is) számos felhasználó kezében láthattuk a francia gyártó készülékeit, az egyik legkedveltebb márka volt itthon. Az Alcatel fennállása alatt sok díjat bezsebelt, melyek közül a két legfontosabb talán a 2011-ben megszerzett nemzetközi formatervezési díj, valamint a legvékonyabb okostelefon címe európai szinten, amit pedig az Idol Ultra okán sikerült megkaparintaniuk. Az igyekezet tehát eredményekben is megmutatkozik, az alcatelesek fő célja pedig az, hogy a felsőbb kategóriában is megvessék a lábukat.

Alcatel One Touch Pop C3
[+]

Az Alcatel One Touch néven futó készülékeket egyébként 2004 óta a hazánkban nem igazán ismert, de nagyon méretes kínai televíziógyártó, a TCL készítő, a francia Alcatel-Lucent páros pedig továbbra is a hálózatépítésre koncentrál, nem pedig konkrét készülékeket gyárt. A cégnek pedig úgy tűnik, hogy hazánkban és európai szinten is jól áll a szénája, a low-end készülékekről kezdve ügyesen építkeztek fel, kínálatuk a szolgáltatóknál is megtalálható és a belépőszintű készülékektől a felső-középkategóriáig mindent szépen lefednek. Az pedig pozitívum, hogy tesztalanyunk is egy átgondolt koncepciónak tűnik, hardveresen és szoftveresen is megállja a helyét, ráadásul az árcédulával sincs baj.

A Pop C3 fehér, fekete, rózsaszín, ezüst színekben létezik. A minimalista kinézetű dobozban egy microUSB kábelt, egy hálózati töltőfejet és egy normál kialakítású headsetet találunk. Az Alcatel újdonsága egy- és kétkártyás változatban vásárolható meg, hozzánk az utóbbi variáns került.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés