Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
clair13
újonc
Sziasztok,
a segítségetekre lenne szükségem. Angol nyelvű Alcatel One Touch Idol X-em van. A gyerkőc ma megszerezte és addig nyomkodta, hogy valami segítő modulba lépett be, így a telefon akármit csinálok angolul dumál, hogy éppen hol járok. Sajnos meg sem tudom keresni, hogy hol találta ezt a remek funkciót mivel csak a főképernyők műküdnek pörgetni az oldalakat nem tudom.
Februárban már jártam így, akkor még teljesen új telefon volt, így resettel megoldottuk. Most viszont annyi infó-adat van benne, hogy ezt nem szeretném meglépni.Ha erre nem nincs segítség és valóban resetelni kell, akkor hogy működik az adatmentés és a visszatöltés? Én nem vagyok nagy angolos így a menüben annyira nem tudom eligazodni, csak a megszokott dolgokat ismerem!
Köszi előre is a segítséget!
Üdv: Klári
-
clair13
újonc
Sziasztok,
tegnap kaptuk kézeh új Alcatel Idol X OT-6040D Mobiltelefonunkat. Sajnos nem magyar menüs.
Este a párommal nyomkodtuk próbáltuk magyarosítani sajnos sikertelenül. Viszont sikerült valamit bekapcsolnunk azóta egy női hang dumál, hogy mikor mit csinálunk, de csak a főképernyőt engedi használni.
Valahol a beállításoknál rontottunk el, de ha előhívjuk a Settings menüt, akkor a Battery managementnél nem tudunk lejebb menni. Az asztalnál sem engedi, hogy lapozzunk. Ha a beállításoknál valamhova be akarunk lépni, akkor háromszor rá kell lépni a menüre.Tud valaki segíteni!!!!!!!
Köszi: Klári
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ideje komolyabban számolnunk az Alcatel készülékeivel. Az Idol X remek kijelzővel, ízléses és minőségi külsővel domborít, bár nem minden tökéletes.
- Fűnyíró topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest