Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
torreador22
senior tag
válasz
hurkamatyi #274 üzenetére
Idol x! azt vedd!
-
Stiletto107
csendes tag
válasz
hurkamatyi #274 üzenetére
Én a 2 kártya miatt vettem és azért mert 2GB RAM és FHD kijelzője van.
De ma már csak a 2 kártya miatt gondolkodnék róla.
A kijelző nagyon szép,ez vitathatatlan, de tényleg semmi előnye sincs ezen kívül.
A RAM mérete sem tűnik akkora előnynek.
A kamera nagyon jó képeket csinál. (egy mobilhoz képest persze)
A belső tárhely mindenre elég. (12GB a használható) Kicsit hiányzik a külső SD lehetősége, de ezt csak havonta egyszer gondolom így.
A szoftverek jók, én elvagyok velük. Eddig a gyári ROM jött be a legjobban, de ez ugye egyénfüggő.
A sebességgel semmi bajom, nálam minden zökkenőmentesen megy.
De ha a két telót formailag kell összehasonlítani, akkor mindenképpen az IDOL X-et választanám újra.
De persze ez is szubjektív dolog.
Én kínából rendeltem és sajnos a VÁM-on megállt, így ki kellett fizetnem az ÁFA-t.
Ezzel együtt és a két külön tokkal, amit rendeltem (flip-es és Hard case) 54.000.-ba jött ki Kínai garival.
Amúgy a mobilarénán van teszt: (érdemes elolvasni)
http://mobilarena.hu/teszt/alcatel_one_touch_idol_2_s_masodjara_meg_utosebb/bevezeto_tartozekok.html
http://mobilarena.hu/teszt/alcatel_one_touch_idol_x_x-faktor/bevezeto_tartozekok.htmlRemélem segítettem! Üdv...
-
keletomi
csendes tag
válasz
hurkamatyi #270 üzenetére
A készülék elég jó.
A gyári szoftal egész jól megy.
A gond ott van, hogy ha majd el akarod adni, mit tudsz érte kérni, mivel ez "csak " 1 Alcatel.
Persze a többi sem tartja nagyon az árát.
De telfonálásra nem kell full hd kijelző. Videózásra kellhetne de ekkora méretben a sima hd is "szinte" ugyanaz hacsak nem 2 Centiről nézed.
A 2 év gari, 1 év hardver+1 a szoftverre.
1 évesen az akku még olyan mint új korában, reméljük sokáig bírja, mert ugye beépített, roncsolás nélkül nehéz szétszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Subaru topik
- Hálózati / IP kamera
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest