Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
torreador22
senior tag
válasz
hurkamatyi #274 üzenetére
Idol x! azt vedd!
-
Stiletto107
csendes tag
válasz
hurkamatyi #274 üzenetére
Én a 2 kártya miatt vettem és azért mert 2GB RAM és FHD kijelzője van.
De ma már csak a 2 kártya miatt gondolkodnék róla.
A kijelző nagyon szép,ez vitathatatlan, de tényleg semmi előnye sincs ezen kívül.
A RAM mérete sem tűnik akkora előnynek.
A kamera nagyon jó képeket csinál. (egy mobilhoz képest persze)
A belső tárhely mindenre elég. (12GB a használható) Kicsit hiányzik a külső SD lehetősége, de ezt csak havonta egyszer gondolom így.
A szoftverek jók, én elvagyok velük. Eddig a gyári ROM jött be a legjobban, de ez ugye egyénfüggő.
A sebességgel semmi bajom, nálam minden zökkenőmentesen megy.
De ha a két telót formailag kell összehasonlítani, akkor mindenképpen az IDOL X-et választanám újra.
De persze ez is szubjektív dolog.
Én kínából rendeltem és sajnos a VÁM-on megállt, így ki kellett fizetnem az ÁFA-t.
Ezzel együtt és a két külön tokkal, amit rendeltem (flip-es és Hard case) 54.000.-ba jött ki Kínai garival.
Amúgy a mobilarénán van teszt: (érdemes elolvasni)
http://mobilarena.hu/teszt/alcatel_one_touch_idol_2_s_masodjara_meg_utosebb/bevezeto_tartozekok.html
http://mobilarena.hu/teszt/alcatel_one_touch_idol_x_x-faktor/bevezeto_tartozekok.htmlRemélem segítettem! Üdv...
-
keletomi
csendes tag
válasz
hurkamatyi #270 üzenetére
A készülék elég jó.
A gyári szoftal egész jól megy.
A gond ott van, hogy ha majd el akarod adni, mit tudsz érte kérni, mivel ez "csak " 1 Alcatel.
Persze a többi sem tartja nagyon az árát.
De telfonálásra nem kell full hd kijelző. Videózásra kellhetne de ekkora méretben a sima hd is "szinte" ugyanaz hacsak nem 2 Centiről nézed.
A 2 év gari, 1 év hardver+1 a szoftverre.
1 évesen az akku még olyan mint új korában, reméljük sokáig bírja, mert ugye beépített, roncsolás nélkül nehéz szétszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ideje komolyabban számolnunk az Alcatel készülékeivel. Az Idol X remek kijelzővel, ízléses és minőségi külsővel domborít, bár nem minden tökéletes.
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest