- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Zozzz2000 #390 üzenetére
Mivel nekem pont Telenor kell, 3 órával ezelőtt bementem a nyíregyházi Tesco Telenor üzletébe, és 58.990.- ért vettem egyet, így innentől én (ill. a ballagó gyermekem) is a boldog tulajok táborába tartozik (zunk ).
900 Ft lebeszélhető, tehát 58.090.- Ft a telefon, 2 év garival.Ütős "kis" masina...
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz Zozzz2000 #413 üzenetére
Kamera, előlapi és nézd meg a felbontását.
Ha 2 mpx akkor sima 2 , ha 1.3 akkor 2Svalamint szerintem az MM kiemelné, hogy dual simes.
(#424) SkyLaci
Igen feltűnt, hogy elírtam szerkesztettem is.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
pietrrr
aktív tag
válasz Zozzz2000 #446 üzenetére
Akkor viszont ez elég megtévesztő, tekintve, hogy HD kijelzőt írnak az újságban...
Full OFF:
Pár éve egy németországi Euronicsben volt az, hogy egy külső HDD ára az újságban sokkal olcsóbban volt feltüntetve, mint az üzletben. Mint kiderült, nyomtatási hiba volt, de mivel az újságra hivatkoztunk, simán ideadták az újságban szereplő alacsonyabb áron... -
JDMKid
tag
Te láttál Idol 2 S-t az MM-ban?
Érdekes. Írtam nekik emailt, hogy lesz-e?
És ezt írták:
Az Ön által keresett Alcatel Idol 2 S típusú mobiltelefon jelenleg nem szerepel áruházaink és webáruházunk kínálatában és jelenleg nincs pontos információnk arra vonatkozóan, hogy mikortól és milyen áron lesz ez beszerezhető cégcsoportunk üzleteiben.[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
veterán
58.990. a Telenornál feltöltősben, amiből 900.- Ft lebeszélhető, tehát 58.090.- a telefon. Mennyiért nyitják ki hozzáértők ? 3-4 ezerért ? akkormeg ? (tudom ... függetlenítés tilos ...)
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest