Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
darky4e
tag
A spec kb semmit nem mond, csak számok és adatok kameránál szinte.
Egy tesztben is inkább a szín hűséget nézik a zaj-t és az élességet.
A funkciók android függőek. 4.0val jobb lesz. De valóban az xperia sorozatnak igen jó kamerája van abban valóban sokkal jobb! Videóban nem tudok véleményt alkotni!Én pl az az ember vagyok aki csinál mobillal képet,de ha valóban jó képet akarok csinálni arra való a fényképező gép!
Ha tudnék venni ot-995el egy árban Arc S-t vagy ACEII-t biztos,hogy nem alcatelt vennék! Hanem Arc S-t!
Én amúgy próbálom úgy kezelni a beszólogatós, lehülyézős embereket,hogy egyszerűen elnézek felettük! Mert megérdemlik
Amúgy karcolódik az Alcatel kijelzője? Érdemes venni fóliát rá?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest