- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Nagya21 #21616 üzenetére
Az ALCA-ra/androidra ismer valaki olyan navigációs programot, azon a mobiltorony helyzetét amihez kapcsolódik felhasználja a helymeghatározáshoz? Tapasztalatom szerint mobilra ezek a legpontosabban pozicionáló navigációs szoftverek?
/Én sokat használtam a Nokiamapst, nekem nem csinált ilyet, de mindig mobilinternet rásegítéssel (ami megadja a közeli mobiltorony helyzetét) - használtam, és úgy nagyon pontos volt, mobilinternet rásegítéssel 3-5 mp alatt, anélkül 3-7 perc alatt talált jelet. A hárombetűs viszont egyszer be akart vezetni Bp-en a második kerület központi részén szembe a forgalommal egy egyirányú utcába, pedig mindig friss térképet raktam rá, de azt még 2-3 évvel ezelőtt a még a Wayteq 820 készüléken, de másnak is csinált hasonlót, valószínűleg a magas házak között elbizonytalanodott.
Az irodánk valahogy le van árnyékolva semelyik GPS nem talál jelet még az ablak mellett sem, de mobiltorony helyzete alapján a Nokiamaps kb 200 méteres pontossággal megmondja, hol vagyunk/.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest