- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Természetesen nekem van igazam
amikor feltelepítesz egy alkalmazást, akkor ennek során megmondja az Androidnak, hogy milyen események esetén kér értesítést. Ezekről a rendszer értesíti az appot, és persze ha nincs betöltve, előtte betölti (akkor is, ha a végén az derül ki, hogy mégsem akar csinálni semmit az adott app az eseménnyel).
Ezért van az, hogy ha tele van a készülék sok felesleges sz.rral, az tudja lassítani akkor is, ha a nagyját nem is használod.
Ez nem hitkérdés :-)
vannak olyan programok, amivel meg lehet nézni, hogy mi mire iratkozott fel, tanulságos :-) amúgy amit ti "fagyasztásnak" hívtak, az nem más, mint hogy az adott appok beregisztrált eseményeit törli. -
Mandela83
csendes tag
-
annulus
aktív tag
Egyetértek veled.
Ezzel az a gond, hogy nem tudjuk mit keressünk.
Szerintem senki se áldozna rá tízezreket, hogy kipróbálgassa ezeket, aztán ha nem jó, a hajára kenje..25 perce fut a kamera + waze + gps az ablakban, konektorról, ráadásul egy samsung töltővel:
szintén lassan, de tölti, és 30 C° a hőmérséklete.. -
annulus
aktív tag
Katasztrófa amit művelnek ezekkel az univerzális töltőkkel..
Tegnap vettem egy max 2100mA két portos Nexus-t, aminek mindkét portját USB-nek látta a telefon...
(Az 1000mA-s Nexus 1 portost AC Charger-nek látja a telefon, a 650mA-s TnB(?)-t USB-nek)Aminél USB-t ír, az biztos hogy kevés.
-
krisztian112
senior tag
Nekem Mix battery van fent. ott megtudod nézni, hogy milyen alkalmazás hány %-ban, illetve mikor merítette az aksit. Nekem is így lett meg egyszer a bűnös ami 6 óra alatt 98% csutkára merítette a telepet. (Extreme alarm clock) De van amikor más alkalmazás csinálja ezt. Rakd fel szerintem a Mix battery-t és ott meg tudod nézni, Grafikonon is mutatja a dolgokat.
-
->Raizen<-
veterán
Én a galaxy s plusz helyett választottam az alcatelt. Haveromnak s plusz van és van amikor ébreszti rendesen a teló van amikor nem és még van 1-2 idegesítő baja. Örülök annak hogy az alca legalább mindig ébresztett ha másnak nem is egyelőre. Holnap megyek a remélhetőleg vadonás új telóért.
-
tlac
nagyúr
itt vannak a közvetlen linkek:
User Manual HU
Quick User Guide HU -
tpeti78
senior tag
Hmm, igazad van. Az " Összes-ben " tényleg, ha rá böksz a gyári Launcher-re, ott van a kényszerített leállítás lehetősége, pedig a program szerint fagyasztva van. Ránéztem pl. a Layar-ra, a Google+-ra, amik ugyancsak fagyasztva vannak, és ott nincs kényszerített leállításra lehetőség.
Bár ettől függetlenül a folyamatban lévő alkalmazások között nem látom. Ezért lenne jó egy sallangmentesített, kipucolt rom, azt raknék rá, amire szükségem van.
Nem értem, ( bár ennyire nem is értek hozzá
) ennyire mélyen gyökerezik ez az SPB Launcher?
Minek is rakták rá.... ?
-
Badboys
őstag
Én le formatáltam mert ezt javasolták a samu topikban és a telefonban formatáltam nem tudom lehetséges ez a gond.Indításnál végül is látja a kártyám mert megnéztem.Az üzenet hangot gyárira tettem az érdekes megmarad.Így csak most a cs hang tűnik el,de ma reggel érdekes módon megmaradt.Pedig a szokásos éjszakai kikapcs. töltés a PC. én USB vel.
-
mjani1172
addikt
"Az a baj nem tudom milyen launcher volt akkor rajta."
Szvsz nem függ attól. Az enyém teljesen gyári de a frissités óta nekem is van olyan hogy nem megy a wifi vagy a 3g.Repülőgép mód és meggyógyul.
Egyébként érdekes, hogy itt a gyári launcher senkinek nem tetszik és talán csak én használom,de más telefonosok, akik meglátják el vannak tőlem "ájulva".
-
hr2
őstag
3.
Nálam is volt ilyen csengőhang probléma, hogy nem azon szólt amire beállítottam, RAM igényesebb játékok után jött ez elő, minden ujraindítás után megjavult....de így mostmár mindig azon szól.:
másold be a csengőhangot a custpack/audio/ringtone mappába
/custpack/build.prop-ban definiálod a csengőhangot, mint alapértelmezett hang. ha a csengőhangok közé másoltad ugyanolyan jogosultsággal, akkor a az = jel után a csengőhang neve, és a kiterjesztés, de meg fogod látni, hogy hogy van definiálva a default csengőhang a file-ban, úgy kell átírnod arra, amit szeretnél.
-
->Raizen<-
veterán
A wake up lan funkciót hogyan tudnám kihasználni? A távolból akarnám pihentetni a netbookot majd adott esetben újra elindítani. Biosba nem nagyon találtam ilyen opciót a dell 1018 mini netbooknál.
A hard reset mit csinál egész pontosan a telóval? Nekem egy sárga felkiáltójel és a kis zöld droid jelent meg és nm csinál semmit a telo. Help.
-
fonix232
aktív tag
Nekem Quadrant kapásból 3800 körüli eredményeket dobott, AnTuTu sem ment 3600 alá... és ez az alap szoftverrel!
vampire17 (#2911): Nem, nem nyúltak a driverekhez, megnéztem.
chriss23 (#2923): Mint írtam: teljesen szűz, rootolatlan, EREDETI. Ergo: gyári recovery, gyári system, gyári custpack. Minden, MINDEN, gyári abban a mentésben.
qltsar: nem tudom, nekünk ez az update most jött meg. Csekkold már le, neked /FAT/image alatt van AMSS.TGT?
-
mjani1172
addikt
Én hiába olvasom a kérdésedet,nem tudok válaszolni nem értek hozzá,még a rootolást sem csináltam meg,pont ezért. Nem is akarom piszkálni,viszont azt sem értem, hogy vannak azok akik még a számomra is egyértelmű dolgokat sem értik és máris átírják a telefont és letörölnek róla vagy feltöltenek rá mindent.
Ettől függetlenül szvsz akik más szinten vannak persze másról beszélnek, és amik nekem gondot okozhatnak az nekik természetes.De ez mindenhol így van. -
Danykahh90
csendes tag
Ez a fekete nagyon elegáncsoooos!!! Ha nálunk is ilyen "kiszerelésben" lehetett volna kapni akkor simán rástartoltam volna egy black alkálra (így maradt a fehér)... Nagyon baráti az ára ott... Bár tegnap megnéztem Ebayen mennyi és ott bizony 367$-t kóstál ami nem kevés.... Szóval szerintem pont a kettő közé estünk.
-
Danykahh90
csendes tag
Nekem a gyári fóliával csak annyi problémám volt, hogy a jobb oldalán van egy kis kilógó pöcök (amivel ugye lelehet húzni a kijelzőről), na az mindig rátapadt vagy a farmer zsebemre vagy épp arra ahol volt... (persze ennek hatására azon az oldalt el is kezdett feljönni a fólia én is azért rendeltem most).
-
Hatvan9
senior tag
-
qltsar
veterán
Ennél jobb példát nem találtam: [link]
Több olyan ékezetes karakter is szerepel, ami megakasztaná ha gondja lenne az UTF-8-cal. Nálad lesz a hiba._______
Kipróbáltam új Adreno libekkel a telefont, az eredmény katasztrofális lett. Az eredeti libekkel mért értékek:
2D Graphics: 286
3D Graphics: 1176Új libekkel:
2D Graphics: 282
3D Graphics: 150(A mérések AnTuTu Benchmark-kal készültek.)
Próbáltam SGS+ -os libekkel, Huawei Honor-os libekkel is egyaránt, az értékek hasonlóan szörnyűek voltak
!
-
Ailton
tag
Elég sok embernél jelentkezett már ez a "nem ébredt fel" dolog. Nem a SetCpu okozza, illetve eddig még senki nem tudta megmondani mi okozhatja, de kéne már valami megoldást találni...
Másnak is van SuperUser programja, mármint annak, aki rootolta a telefont. Ez a program a roottal együtt kerül fel a telefonodra és ezzel tudsz rendszergazda jogokat adni a különféle alkalmazásoknak, amik igénylik ezt, ne piszkáld jól van az ott ahol van
na tpeti78 beelőzött...
-
Ailton
tag
Nem illik az SD kártyát csakúgy kihuzogatni, először illik bemenni a beállítások/SD kártya és telefon tárhely menüpontba és ott "lekapcsolni" (magyarul leválasztani). Így biztosan nem fog sérülni a memkártyád. Ha új kártyát teszel bele állítólag nem árt, sőt használ, ha beleteszed a pucér kártyát a telóba és ott formázod, természetesen utána másolhatsz amit akarsz...
Harmadszorra már nem akarom leírni, de tényleg nem árt neki, ha másik fülest használsz. -
turbolali
csendes tag
Nem piszkáltam bele (root, meg ilyenek), csak az SD-re tettem pár dolgot, meg a "Marketről" telepítettem néhány alap dolgot. Szinkronizáltam a fiókommal, kb ennyi. Tegnap azért nem vittem magammal dolgozni, mert ezt csinálta, aztán vissza kellett állítanom gyárira. Ma megint. Ekkor írtam. Viszont a hiperszuper Launchere nekem egyébként sem tetszett, így azt a beállításokban kikapcsoltam, most újra megpróbálom, ha nem oké, akkor holnap visszaviszem...
-
ANDROID???
addikt
Nekem sikerült most nem hozzányúlni. Root nekem nem volt a telefonon lenyomva, nem vágom még ezeket a dolgokat, így inkább nem nyúlok hozzá az a tuti...
Így akkor nem rontom el. Valami olyan progi ami nem a reklámokkal van tele lenyomja a proci használatot és elérhető marketen van root nélküli?
-
Bounti
aktív tag
SZia! Én a No-frills cpu controllt használom már azóta, hogy kijött a ROOT. Nálam érzékelhető az üzemidő növekedés, de mivel hektikusan használom (van, hogy egésznap semmi, van, hogy egész nap plants vs zombies+mobilnet-wifi) így pontos adatot nem tudok mondani. Gondolom az általad említett progi is ua. tudja, szóval valószínűleg nyersz vele. Azon bukhat csak a dolog, hogy miként állítod be...
-
mjani1172
addikt
Én ma kipróbáltam a google-s navit,nem tudtam sírjak vagy nevessek. 4 városból 1- hez talált utat Pestről (Bonyhád) egy szlovák város szerinte nincs(Malacky) egy cseh várost elöbb megtalált és kb 80 km es kerülővel navigált volna oda (a nyílegyenes autópályáról jobbra balra letért) majd kb 20 km múlva azt mondta mégsincs ilyen város,úgy ahogy nem tud navigálni sem a horvát Pula-ba sem Rovinj-ba pedig azért ezek turista központok.
Ez nem a telefon hibája, ez navigációé,de ez valójában egy nagy 0. -
GhanBuri Ghan
őstag
De az az animáció csak akkor megy, amikor a user nem csinál semmit, nem fut alkalmazás az előtérben, szóval éppen 'ráér' a telefon.
Pug: igen, a gyári fólia az csak az összeszerelés, szállítás, kicsomagolás alatt védi a telefont, egészen más, mint a direkt védelemre szánt fóliák, pl. nem is marad fent pár napnál tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest