Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Jaja, eddig, mint fontebb irtam, epuletben nekem szinte soha nem talalt jelet, de most wifivel kb 10-mp, mobilnettel meg kb 35-40...
Szoval valami biztos valtozott
Amugy nekem root-olt volt a telom, par alkalmazast toroltem is (jatekok, twitter, semmi fontosat) es siman felment igy is a frissites. A root ugyan elszallt, de nem hianyzik, nem is rootolom ujra, amire kellett (kipucolas) arra eleg volt.
Eddig a GPS dobta el neha magat, ill nehezen talalt jelet, ez most ugy latszik megoldodott (ha szobamban igy talal jelet, utcan betonstabil lesz
) Illetve a 3g neha elment es csak a repulogep ki-be segitett rajta. (meg ritkabban a terero is...)
Ha ezek is megoldodnak akkor zsear, mert tobb szoftveres gondot nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest