Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpity
csendes tag
Sziasztok!!
Újra itt vagyok, örömmel jelentem a ragasztási hibát letudták, kicserélték gyorsan, még viccelődött is velem a csávó, hogy hát ez ilyen cserélhető előlapos
De most lennének kérdéseim. Majd este ha hazaértem melóból rootolom a telefont. Valaki tud nekem egy olyan áttekinthető listát adni hogy melyik progikat fagyasszam és melyikeket töröljem majd? Nagyon megköszönném. Illetve érdekel, hogy van e megoldás arra, hogy ha nem a gyári launchert használom, akkor miért fagy le a telefon lezárt állapotban. Ez az előzőnél és az újnál is egyből jelentkezett. Köszönöm előre is a válaszokat!
-
sdia
csendes tag
Olvastam valahol, hogy SD kártyáról ha másolom a készülékre az alkalmazásokat/játékokat, ak tovabb bírja az aksi?Vagy fordítva?Köszi
-
pinterto
tag
Szerintetek az 5V 700mA-es szivargyújtós USB adapter elég volna a telefon töltéséhez?
-
Stoykie
tag
válasz
Kisbatyu75 #6190 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást, de akkor még mindig várok, mielőtt visszaállítanék mindent, hátha valaki tudja a választ.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Volt már szó róla , de most nem találom! Hol lehet letiltani hogy felmenjen a netre?
üdv -
Stoykie
tag
Sziasztok!
Ismét van egy problémám, amire nem tudom a választ. Jelenség: nem küldi el a megírt
sms-t. Már gyanakodtam rá, de most már biztos, csak azt nem tudom, hogy miért?Megírom, rányomok és ott van, de a szöveg alatt nem azt írja, hogy elküldve, hanem hogy küldés... Visszanéztem, hogy mióta van ez és azt tapasztaltam, hogy augusztus 6-tól van az első ilyen sms. Kérdés, hogy android alatt is van-e esemény napló és ha igen, akkor hol találom, esetleg valakinek még tipp, hogy hol járhatnék utána, hogy melyik app okozhatja, vagy mi más egyéb lehet. Segítség képen, rootolva van, igen töröltem és fagyasztottam is pár dolgot, de az már sokkal régebben történt, szóval ez kizárva. Várom az építő jellegű felvetéseket.
Köszönöm! Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!
-
Szpity
csendes tag
Amúgy másnál is előfordult ez a kijelző-illeszkedési (ragasztási) hiba? Visszaolvastam elég sokat, de nem nagyon találtam ilyenről szót. Csak aggódom hogy holnap mit mondanak rá T-mobilnál. Remélem nem lesz gond.
-
qltsar
veterán
válasz
Winchester95 #6155 üzenetére
Igazából egy pozitívabb dolog van benne, a belső tárhely, mást nem igazán látok. A dual-core processzor csak egy álca, nézd meg a chipsetet is hozzá.
-
Pug
veterán
válasz
The.Bali #6177 üzenetére
Csak fóliát szeretnél vagy esetleg tokot is hozzá?
(#6178) Szpity:
Sim kártya természetesen marad.
(#6180) The.Bali:
Ebay-en nézz körül, kb 7 usd-ért van tok+fólia (benne van a szállítás is), viszont a toknak annyi hibája van, hogy a jack csatlakozónál igazítani kell a kivágáson.
-
Szpity
csendes tag
Holnap viszem kicseréltetni az előlap miatt, plusz nálam ha nem az eredeti launchert használom, lefagy lezárva. Meg az adatkapcsolat néha beáll, és csak ki-be kapcsolással lesz jó. Egy kérdés, remélem valaki tud rá válaszolni. Cserekor a Sim kártyát nem cserélik ki igaz?
üdv.: Szpity
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Honnan/kitől érdemes jó minőségű képernyővédő fóliát venni kedvező áron az OT995-re?
Köszi előre is! (válaszok akár jöhetnek PM-ben is!)
-
butyek
senior tag
Kedves
Userek!
Szeretnék
Szólni:
Köszönöm! -
gusthy
veterán
válasz
Winchester95 #6174 üzenetére
Melyik hülyeséget? Szerintem aludj egyet, olvasd el, amit írtam, és írd le, hogy mi volt a hülyeség.
Na jóccakát. -
Winchester95
őstag
Az a baj hogy nem is Darky.De ne m baj este van.Felhúzták a pizsicsillagot.
Nem hiszem hogy beszóltam volna csak próbáltam kijavítani azt a hülyeséget amit mondtál.Attól még hogy hülyeséget mondtál nem vagy hülye.Vagy annak érzed magad?Mert én nem mondtam ilyet.
Kár hogy hülyeséget linkeltél be mert ArcS vs Xperia S ......teljesen más de nem baj legyen egyforma.
Na jóéjt.
(Bocs de ezek után már csak röhögni tudok.....De rohadtul.Igyál egy Kávét vagy nemtudom.Vagy majd holnap folytasd a szakmai tanácsadást.)Mindig nem fogod fel?Mi az hogy az előnyei?Ez megint csak félinformálció.....Érted nem az a baj hogy okoskodsz.Mert valamilyen szinten rendben van.Touch Wizet kivéve....(Ez már megint röhögőgörcs)
De több előnye is van azért az alcatelnek.De már egyszer ezt elmagyaráztam.Meddig keljen?
Több memória előlapi kamera.......?
Jo8
Legyen neked igazad.Xperia S is ugyan az igazad volt mint az ArcS meg a kamerája is full ugyan az.Ha nagyképű voltam stb... elnézést kérek.Abban is neked volt igazad.
Ja amúgy tudod mi az az OFF TOPIC?
(#6175: Aludjak?Nincs saját szöveged?Neked kellene egy nagyot. Ez is tiszta röhejes...
-
gusthy
veterán
válasz
Winchester95 #6168 üzenetére
De úgy nézett ki nem szoftver funkció, és az nagyon nem mindegy. , mindegy. Ha elolvastad, az Alca előnyei közt írtam a viszonylag nagy belső memóriát,
Bocs, nem vagyok lexikon, nem jegyzem meg, hogy melyik fórum tag milyen telókat nyűtt. Az eredeti hz-omban azt írtam le, hogy melyik telefonnak mik az előnyei a többihez képest. Az Alcának TÉNYLEG a legnagyobb a kijelzője, a SE-nek TÉNYLEG a legjobb a kamerája, az Acénak TÉNYLEG erős a procija, és sok RAM van benne. Mi volt ebben a hülyeség, ha nem titok? Írtam olyat, hogy ennyivel vagy annyival?Szerintem ez a legutóbbi hozzászólásod is pökhendi, beképzelt és nagyképű, anélkül, hogy pl tudnál olvasni (a videó stabilizátort nem írtam, csak a képstabilizátort, az nem ugyanaz, gyengébbek kedvéért.)
Ja, a képstabilizátor nem szoftver funkció, és ez nagyon nem mindegy.
-
gusthy
veterán
válasz
helpme33 #6167 üzenetére
Az USB autórádió csatik valamiért nem feltétlenül adják le az 500mA-t. A szivargyújtó töltő egy érdekesebb kérdés, olyan már volt velem, hogy ha kevés volt nagyon a villany az aksiban ÉS telefonálás is ment headsetről úgy, hogy szivargyújtóról töltöttem, akkor nem akart tölteni. Amikor befejeztem, jó lett, ill. Amikor kb 30% fölé ment a töltés, akkor már jó volt.
@butyek,ott a pont. Arc S 8MP és videóban 720, a többi ugyanaz.
@darky, a beszólogatós emberekben igazad van. Ami az Arc S-t illeti, abban is, bár nekem két komoly ellenérvek volt: egyrészt sokkal sérülékenyebb,másrészt a SE support hátizé, páran szívtak vele a környezetemben. Az Alca jó kis masszív, majdnem unalmasan egyszerű és ha egyszer megjarta a szervizt, a jelek szerint agyonverhetetlen.
-
darky4e
tag
A spec kb semmit nem mond, csak számok és adatok kameránál szinte.
Egy tesztben is inkább a szín hűséget nézik a zaj-t és az élességet.
A funkciók android függőek. 4.0val jobb lesz. De valóban az xperia sorozatnak igen jó kamerája van abban valóban sokkal jobb! Videóban nem tudok véleményt alkotni!Én pl az az ember vagyok aki csinál mobillal képet,de ha valóban jó képet akarok csinálni arra való a fényképező gép!
Ha tudnék venni ot-995el egy árban Arc S-t vagy ACEII-t biztos,hogy nem alcatelt vennék! Hanem Arc S-t!
Én amúgy próbálom úgy kezelni a beszólogatós, lehülyézős embereket,hogy egyszerűen elnézek felettük! Mert megérdemlik
Amúgy karcolódik az Alcatel kijelzője? Érdemes venni fóliát rá?
-
Winchester95
őstag
Hát sikerült.
Most is megragadom a lényeget:
Videóstabilizálót leírtad mellette.
És még egy lényeges dolgot megragadok:
Előző valamelyik hozzászólásomban leírtam mennyi tapasztalatom volt az ArcS el .És hogy mennyit használtam.De erre sem figyeltél.
Ha neked ennyi viszonyítási alapod van akkor elhiszem.De telefonok között nincs nagy különbség fényképezéskor/videózáskor.(Itt nem arra gondolok hogy galaxy mini vs LG Optimus 2X ugyan az.... a gyengébbek/kötekedőek kedvéért)
Akkor már veszel egy 5MP es fényképezőgépet és jobb képeket készítesz vele mint bármelyik telefonnal.(Na jó van talán pár telefon.Nem rég láttam egy Nokiát ami 47 MP es volt aszem azon már lehetne vitatkozni)
videóstabilizátor nem tudom hogy van-e vagy sem.De nekem nem is lényeges.De viszonyítási alapként: Volt egy Xperia Neo-m.(Nem Neo V sima neo) ugyan az elvileg a kamerája mint az Arc ArcS nek.Tény hogy szebb képeket készített valamivel.De nem egetrengető különbséggel és nem hipermegaszuper képeket készített.
Előző hozzászólásodból leírtad hogy milyen hipermegaszuper az ArcS kamerája meg hogy jobb az alcatelnél meg mindent tud.Azt kifelejtetted hogy 300mb belő memóriája van.Alcatelnek 1GB. (Hát igen gyorsan betelik ez tény.Rohadt gyorsan.Minimum 1gb egy átlagfelhasználónak sztem.De sztem mindenkinek elég ennyi) Másfelől előlapi kamera is kikerült az Arc ArcS ből a Neo telefon óta.(Itt nem tudom melyik volt előbb de feltehetőleg a Neo)
Nem adok órákat főleg nem ingyen.Olvasgass egy kicsit ha még eddig nem tetted meg.Rád férne.
Semmi kötekedő lenéző gondolat nem volt irányodba ha ez nem úgy néz ki akkor sry.De gondoltam már leírom a véleményem.Nehogy csak a kamerát emeljük már ki ami között nincs sok különbség. -
gusthy
veterán
A rend kedvéért : OT 995 kamera specs:
Primary 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash Features Geo-tagging Video Yes, 720p@30fps Secondary Yes, VGA
Xperia S kamera specs:
Primary 12 MP, 4000x3000 pixels, autofocus, LED flash, Features Geo-tagging, touch focus, face and smile detection, 3D sweep panorama, image stabilization Video Yes, 1080p@30fps, continuous autofocus, video light, video stabilizer
Pont egyforma, ja.
Mobilarena.com szerint. Amúgy nekem fura, mert 8mp-t olvastam másutt.
-
butyek
senior tag
válasz
Winchester95 #6161 üzenetére
Neteztem 1,7 colon opera minivel, néztem feliratos filmet 2,2 colon, tehát a 3,8 elég. Csak jobb a 4,3 col, ennyi az egész.
-
gusthy
veterán
válasz
Winchester95 #6163 üzenetére
Nekem ot-995-öm van, és nem keveset volt a kezemben Arc S. Konkrétan hasonlitottunk össze képeket, amiket egyszerre csináltunk.
Neked pontosan milyen mérésed van a két gép kamerájának összehasonlítására? Szeretnék tanulni tőled, a jelek szerint az eddig elfogyasztott cca 10 androidos telefon nem nyújtott még kellő tapasztalatot számomra.
Valóban, az Alcában is van videofókusz, ezt az egyet kétségtelenül elírtam, videostabilizátort akartam írni. Látom, sikerült a lényeget megragadnod. -
Winchester95
őstag
Majd valaki hozzászól ehhez.Látom hogy veled csak az időjárásról fogunk beszélni.
Van neked egyáltalán ilyen telefonod?Ha igen nézd meg még egyszer a videó felvételt.Ott is a beállításokat.
Másrészt milyen stílus.Mind egy én befejezem.Te meg a hülyeséget amiket leirkálsz.Mert csak félig igaz vagy nem is igaz állításokkal okoskodni.. -
gusthy
veterán
válasz
Winchester95 #6157 üzenetére
1, ezt a stílust senkitől se tűröm el, Légy szíves, fogd vissza magad. Ha viszont így szeretsz beszélgetni :
2, ha neked az Arc S 8 megapixeles, képstabilizátoros, folyamatos videofókuszos, sokszor nagyobb fényerejű kamerája majdnem olyan, mint az alcatel-é vagy az Ace II-é, akkor maradjunk az időjárásnál, mint társalgási témánál.
-
butyek
senior tag
válasz
Hogy melyik a nyerő, az attól függ, mire akarja az ember használni. Olvasáshoz, netezéshez, filmnézéshez nagy kijelzővel jobban jár a user, ahhoz pedig elég az ultra. Kihasználhatóság szempontjából számomra ez a legjobb választás, ha az árat is figyelembe vesszük. Előfordulhat, hogy másnak az ace 2 képességeire van szükség, de ha őszinte akarok lenni, nem jut eszembe semmi, amire az képes lenne, ez pedig nem.
-
imi0424
senior tag
válasz
az a touchwiz egy kalap kaki...
az még a régi javás alapú platformokrol maradt fel
pl: Samu corby, de rettenetesen szaggatott ezen a telefonon, tudom mert 2 évig ez volt nekem, azután váltottam a telenor onetouchra... -
Winchester95
őstag
Touchwizbe mi az előny őszintén??
Ezzel az erővel az alcatel előnyben van mert 3d-s lauchere van.valakinek tetszik......
Mindegy többit nem sorolom mert tiszta hülyeség amit írtál már bocs...NA JÓ mégis.
Alca ugyan az majdnem 0,1 vagy még annyival sem nagyobb mint az ArcS
Szuper jó kamera?Majdnem ugyan az mint az alcatel.
Egyértelmű hogy az Ace 2 a nyerő amúgy.Aki ezt nem látja.......
(Bár azért kipróbálnák a biztonság kedvéért egy ArcS-t.Ha valakinek van dobjon meg eggyel.
Amúgy fogadni mernék hogy az Ace 2 csinál olyan jó képeket mint az ArcS -
gusthy
veterán
válasz
Winchester95 #6155 üzenetére
Szerintem mások az előnyök, hátrányok. AZ Alca nagy kijelző és elég jó belső memória. Az Arc S szuper jó kamera. A Samsung dual core, sok RAM és TouchWiz.
-
Winchester95
őstag
válasz
fonix232 #6150 üzenetére
És nincs előlapi kamera.Viszont 8mp.Meg az előbb említett 3xxmb memória.
(lényegében ebben különbözik az Ultrától .) Na jó.8MP+alapjáraton jobb kamera.meg talán hangosabb hangfelvétel.
Mindegy.Ha nekem lenne ArcS em annak is nagyon örülnék.De inkább Ultra.(Nem az ára miatt) -
fonix232
aktív tag
válasz
Winchester95 #6146 üzenetére
Én az Arc S-re szavazok. Jobb támogatás, és mivel a Sony "csúcskategóriája", nem lesz csak úgy elfelejtve. Az Ace még mindig középkategória, arra pedig a Samsung sz*rik a legtöbbször nagy ívbe.
-
imi0424
senior tag
válasz
Winchester95 #6148 üzenetére
ez nem attol van!
-
imi0424
senior tag
válasz
Winchester95 #6146 üzenetére
nekem is igy szokott lenni...
de nállam kb hetente elöjön az ujraindulgatás, de gyorsan performance modba teszem a govenort és pár óra után észheztér, megint rakhatom conservative-ba -
-
R.P.
aktív tag
Srácok, ha ugyan van root a telefonon, de nem töröltem / fagyaszottam semmit, csak egy AdFree-t raktam fel, akkor bátran használhatom az automatikus update lehetőségeket amiket időnként kiír?
Köszi!
-
tpeti78
senior tag
Hmm... nekem az AnTuTu CPU van fent, ondemand, min. 245mhz, max. 1400. Nincs agyon telepítve sok xarral, gyári appok egy része fagyasztva. Kétszer előfordult már, hogy töltőre dugtam, és újraindult. Más tapasztalt ilyet?
OFF: Egy árban lenne az Arc S és az ACEII a Telenornál, még mindig barátnőmnek nézve készüléket. Az S mellett szól a nagyobb kijelző, a szép design, az Ace mellett a talán jobb hardver.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? -
Winchester95
őstag
válasz
ANDROID??? #6133 üzenetére
Talán azért nagyokos mert nincs rá pénzem és már megvettem ezt és ha olvastad volna amit irok akkor tudhatnád hogy 50k nal tobbet nem költök telefonra.Persze hogy az ace 2 jobb.Attól még hogy nekem ilyen van nem ez a legjobb telefon....
-
-
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok valaki találkozott már olyannal hogy hogy szivargyújtós töltőről/usb-s autórádióról töltve usb kábellal meg kb 3-4 fajta szivargyújtós töltővel töltve pár perc után, vagy 5-10 másodperc után eldobja a töltést és nem tölt, (OFF telefon tölt) mi lehet a gond? Mert igen idegesítő volt a 300 km es nyaralásom során ezzel szívni...köszi
-
imi0424
senior tag
válasz
ANDROID??? #6133 üzenetére
én voltam, és most pirosan világít
-
ANDROID???
addikt
válasz
Winchester95 #6115 üzenetére
Miért nem veszel egy ace 2-t...
Különben nem tudom ki az aki alkoholos filccel tesz rá pöttyöt, de én nem tettem. Volt aki a fórumon írta, hogy alkoholos filccel kente be...
KOrábban már leírták, mit hozott a frissítés javításként->kereső... -
Winchester95
őstag
-
sdia
csendes tag
válasz
Winchester95 #6130 üzenetére
Azért érdekelt, mert nekem nagyon gyorsan merűl
Jó..még csak két napos..és első nap kb 6 óra alatt full lemerítettem, mert kézben volt végig..De nekem nincs semmifél kiegészítő alkalmazás rajta, ami javíthatná az aku erősségét, ugy hogy akkor lehet megnyugszom..hogy nem a telóval van a baj..és nem kell cseréltetnem!
...
-
Winchester95
őstag
Ebben a 2,5 napban wifi volt meg azért sok játék.(átlag 2perchez képest)De telefonhívás nem volt.
Fotózás is egy kevés....De 1nap volt hogy kb csak összesen 2órát volt használva.(Persze minden este ment a zenehallgatás.Vagy 2óra fülessel.Meg napközbe egy kicsit hangszórón is)
Eleinte sokat nyomogattam 1napot éppen hogy átvészelte.
Most normálissan 1-1,5 nap.Ha csak hívásra használod kevés wifi+sok zenehallgatás fülessel+film nézés (net nélkül,nem max fényerőn.) +auto fényerő olyan 1,5 2napra nől a maximum aksiidő.
(Ez így kipucolt,cserélt launcheres rootolt telefonról lehetséges)
Persze ha lenne mondjuk a 4.0 vagy 4.1 kicsivel jobb aksiidővel.+Custom rom amiben foglalkoznának az aksiidővel is ez jobb is lehetne.
Bár én egy fix 1,5 napnak is örülnék erős használattal.
Előtte letöröltem egy GO laucher aksi kalibrációs task killeres widgetet.
Aksi progi még rajta van a telefonon.
Engem is meglepett a 2,5 napos üzemidő.Most érdekes módon jobb.Volt hogy 1napot sem bírt ki az elején. -
sdia
csendes tag
válasz
Winchester95 #6128 üzenetére
De, akkor gondolom te sem nyomkodtad sokat?!
-
sdia
csendes tag
Akkor te egy nagyon jó modellt fogtál ki..
Mert én már annyi helyen utána olvastam..és mindenhol azt írják, hogy normál használattal (nez, telozás, sms, játék) 1-1,5 napot bír!
És hogy általánosságban minden androidos telóra ez igaz..(természetesen akkor, ha nem hekkeltük meg)))
-
Plaza
tag
Persze ez egy folyamatos egyenlő periódusú rendszer után működik csak ez így. Hogyha egyszer egész nap használod, utána csak egy kicsit, aztán megint egész nap, stb, stb. Akkor egy fél év után lehet venni új akksit......
szóval tényleg bírnia kell 4-5 napig legalább hogyha normálisan használja az illető.
-
imi0424
senior tag
én befestetten pirosra a leded, nagyon jol néz ki és este amikor netezek nem égeti ki a szememet.
De tényleg nagyon szép, és nem vagyok hülye! -
sdia
csendes tag
Az alcatel ot-995-nek..általánosságban..meddig kellene bírnia?Ha csak a mindennapi dolgaidat intézed rajta, nem éjjel nappal nyomkodod?!Hívsz, esetleg sms-t írsz, és a netet is használod..de nem órákig?
Félek h az akksimmal van baj, és a telom 2 napos..://
-
pepito46
csendes tag
válasz
Aranygyerek #6093 üzenetére
Nekem nagyon bejött az Alcatelem, de az asszonynak egy hete vettem agy Arc s-t, és bárki bármit mond az egy más világ!
Persze az ára is más: az alca ugyanazokkal a feltételekkel 27ezer volt, a Sony 60ezer.
Akkora különbség azért nem reális, de sajnos az Alca most nekem is 40 körül fájna.
A Motorola és a Samsung jó telók, de filmnézés és netezés szempontjából nem nagyon rúgnak labdába a másik kettő mellett szerintem. (Motorolám volt is ) Ha most kéne választanom, akkor mindent összevetve a z Arc S lenne a befutó! Persze nem sírok, hogy az Alca jutott nekem a családban! -
Winchester95
őstag
válasz
ANDROID??? #6114 üzenetére
Ki az a hülye qki befesti,......
Amugy nekem sikerült tegnap elérnem egy töltéssel 2és fél napot pontosan.kicsit kevesebbet használtam.Kifejtenéd hogy a fent emlitett frissítés milyen javításokat, újításokat tartalmaz?
+Valaki aki ért hozzá meg tudná mondani hogy ha root+kigyomlálás volt a telon akkor is simán fel lehet rakni a frissítést?Lényeg a lényeg Ace 2jó telefon és Ics biztos lessz rá.
-
ANDROID???
addikt
Javít 1-2 dolgot a telen., el nem rontja, és egyszerű is (mindent csinál magától)...
Az normális, ennél a telnél, a led esetén nem tudsz állítani, ha van rajta fólia és nem szeretnél ott semmilyen fényt "hajrá alkoholos filc"
Amikor kikapcsolod a telefont, felteszed töltőre, akkor ez lesz a képernyőn és utána bekapcsolni is engedi magát.... -
gusthy
veterán
válasz
Aranygyerek #6093 üzenetére
Ha filmezés fontos, akkor ezt. Ace 2 nagyon jó, csak kicsi a kijelzője, s plusz dettó, a defy-k supportja katasztrófa, és sose lesz hozzá ics.
-
iff
senior tag
Azt írta ki a telefon, hogy hálózati frissítés, frissítés letöltése, verzió: 2.3.6-010 04 Méret 5,7 MB
Érdemes frissíteni erre a 2.3.6-010 04-re? Nem cseszi el?
Az lcd fölötti ledet lehet állítani valahogy? Mert töltéskor világít folyamatosan és ha feltöltődött akkor is világít. Jó lenne, ha jelezné valahogy, hogy feltöltődött.
Sikerült csurig lemerítenem ki is kapcsolt. Amikor töltőre raktam villogott a led és a gombok, majd hosszan nyomva a bekapcsoló gombot először az akku jött be, majd még egyszer bekapcs és utána kapcsolt be a teló. -
fonix232
aktív tag
-
tpeti78
senior tag
válasz
fonix232 #6105 üzenetére
Nagyon OFF, de szeretnélek megkérdezni.
A barátnőmnek most járt le a két éves szerződése a Telenornál, neki néznénk egy telefont. SII-őt akar, de azért ez még a 30%-os kedvezménnyel is húzós. ( flotta )
Én az ACEII-őt javasoltam, de a W támogatottságát ismerve, könnyen lehet, hogy az ACE is erre a sorsra jut. ( Nem is tudom, hogy ICS van/lesz e rá? )
Másrészt amit leírtál ugye, hát az sem túl biztató.Mi lenne a javaslat ( mások is nyugodtan szóljanak hozzá, ha van ötlet ) , ha az elvárás minimum 3,7, 3,8-as kijelző, gyors legyen, használható, stb.? Az ACEII kb. kedvezménnyel 42.000Ft. lenne. Az elméleti értékhatár mondjuk 50.000Ft.
( A két éves előfizetés teljes árából kapunk -30%-ot )
-
fonix232
aktív tag
Ez igaz, nagyon elmarasztalja a felső vezetés a szervizest ha ilyet enged, illetve leír. Nem hivatalos, de úgy képzeld el, hogy a főnök ha meglátja, elbeszélget a kollégával. Ez bizonyos mértékig ügyfélvédő rendszer (inkább engedünk csak ne írjon ránk cúnát a drágaszágosz vászárló), de egy idő után elég bosszantó tud lenni.
(#6104) Peti198506
Az az ST SoC egy rakás lócitrom, hiába 2 mag és 800MHz, teljesítményben ez a kis S2-es proci a 995-ben leveri. Továbbá, a MALI400 biztos jobb, de csak két magon. A NovaThor csak egy magos MALI-t kapott, ami teljesítményileg kb. egy Adreno 200-nak felel meg, talán kicsivel jobb. A Samsung eddigi Ace támogatását nézve pedig kb kuka lesz az a telefon is, hacsak a fejlesztők fel nem veszik.
-
Winchester95
őstag
válasz
Aranygyerek #6099 üzenetére
Ha van rá pénzed akkor a S.G. ACE 2 . Időtállóbb lesz majd stb...
Viszont Az Alcatel OT995 Ultra best buy.Zenehallgatásra biztosan ez lesz a legjobb.Filmnézésre szintúgy.
Ace mellett szól a 2magos proci+jobb videó gyorsító.768MB RAM.+2GB Tárhely.Valamint jobb kamerával is számolhatsz talán.Pár óra + üzemidővel.3,8" még jónak számít a képernyőméretet nézve.Tapasztalatok alapján szerintem 100% hogy hangosabban fogja felvenni a hangot videózás/sima hangfelvétel közben.Feltehetőleg nem lesz összeszerelési hiba,bevilágítás, képernyő összeragasztását nem sikeresen végbemenő műveletek.Gyorsabb lesz az egész.(Bár ez a telefon is maximális sebességel akadás mentesen működik.)Egy hátránya lesz.Ennek 4,3" képernyője van annak csak 3,8".
Ha van pénzed rá akkor Ace 2 100%.
(Én nem költenék rá max 50k+memkari egy telefonra)
Alcatel is jó és sokáig jó is lesz de azért az Ace jobb. -
Milo629
aktív tag
Akksi 2nap 16óra, bírja ez, ha nem nyúlok hozzá.
-
sdia
csendes tag
Nah üdv. megint!
Elfelejtettem egy fontos dolgot megkérdezni még!
Szintén maradunk az alcatel ot 995-nél..
Kérdésem a következő..ha megnyitom az Aku kímélőt, majd rámegyek a feladatokra..majd a feladatok leállítására..minden egyes alkalommal kéri a pinkodomat, de csak ott..ez csak nálam jelenik így meg?Vagy ez általános..?Mi lehet a probléma?Köszii!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest