- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
solarix45 #456 üzenetére
Szia,
köszi a részletes leírásodat.Mindent a leírás szerint megcsináltam, el is indult a folyamat, pár sort kiírogatott, de a 'text busy' sornál időzik már egy ideje. Elvben fut, mert alul a close-ra lehetne csak nyomni.
Ez természetes szerinted, vagy ha dolgozik, folyamatosan kellene újabb sorokat irkálnia?
Ez a módszer az elmentett alkalmazásokat is elmenti?Hová menti a kész filet, az SD főkönyvtárba?
Előre is köszi.
Mz. -
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
imiadmin #3483 üzenetére
Kerestem már a gscript backup progit, de mindenhol a gscript-et találom, ez pedig szerintem nem ugyan az.
Jól sejtem?Ez a gscript második partició kezelésére való, nekem valami használható rendszer backupra lenne szükségem. A Titanium Backup jó az alkalmazások mentésére, de a teljes rendszert nem tudom úgy lementeni, hogy vissza is tudjam tölteni.
Köszi előre is.
Mz. -
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
törpillácska #3475 üzenetére
Ha a zenelejátszóban lejátszol egy számot, vagy csengőhangot, akkor ott tudod megadni, hogy az adott zene kerüljön be a csengőhangok közé.
-
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
solarix45 #3216 üzenetére
Szia,
köszi, feltettem ismét a 2.3.5-ös ROM-ot, most már működik a telefonkönyves dolog is.Az egyedi értesítési hangnak hol lehet ennél a változatnál beállítani,
a 2.3.6-osnál tudtam, de ezen nem sikerül, csak a csengőhangot.Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de arra nincsen valamilyen másfajta megoldás, hogy egy gyári 2.3.6-os ROM-ot Recovery-ből elindítva fel lehessen tenni a telóra? Eredetileg nekem is az volt rajta, csak az már a múlté. Ha valakinek van egy gyári működő 2.3.6-os ROM -ja, azt nem lehet valahogy leszedni, és feltenni Recovery-ből?
Előre is köszönöm a segítségedet.
Üdv,
MZ. -
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
solarix45 #3213 üzenetére
Szia,
eredetileg a telefonon 2.3.6 volt, ezt szerettem volna visszatenni.Elsőre működött, nem értem, hogy ugyan az a file, ugyan avval az eljárással ugyan azon a telefonon most miért hibás.
Feltettem a 2.3.5-öt, ez csak félig meddig magyar, de a legnagyobb bajom vele az, hogy nem lehet a telefonkönyvet importálni. Kiválasztom a filet, szépen megy felfelé, de a végén mégis csak üres marad a telefonkönyv. Kézzel egyesével tudok csak felvinni neveket, és hozzá számokat.
Van erre valami ötleted?
Előre is köszi.
MZ
-
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
solarix45 #3079 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, sikerült a végén megcsinálnom.
Rátettem az (Alcatel_918D_Mix_2.3.6_rominfo_files) és a HTC-s Recovery-t.Próbáltam a INT2EXT módszert, de nekem az nagyon lassúnak tűnt, ezért újra kezdtem, de már a Link2SD-vel próbálkoztam, ez nekem sokkal jobban bejött.
A HTC-s Recovery-nél működni kellene szerinted a biztonsági mentés funkciónak?
Készítettem mentést, kipipáltam minden kockát, lett is valami file.Ezért is gondoltam, van biztonsági mentésem is, nagy gond már nem kehet,
gondoltam, most, hogy nagyjából képben vagyok, újra felteszem az egészet.Minden ugyan úgy csinálok, mint múltkor.
Látszólag a rendszer működik, csak telefonálni nem kehet vele.
Bekéri a SIM kódot, beírom neki, de nem találja meg a hálózatot, ezt írja ki.
(Nem áll rendelkezésre szolgáltatás Nincs SIM)Már többször is feltettem, de mindig ugyan ez a gond, szerinted mi lehet a baja?
Köszi a segítségedet előre is.
Üdv,
MZ -
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
solarix45 #3083 üzenetére
Szia,
köszi a segítségedet.Azt nem értem, hogy amikor felteszem az (Android system recovery 918D 2.3.6 CWM)-et, akko először amikor beképek ezt látom, de a következő indítás után ha ismét megnézem újra a android System recovery <3> nyílik meg. Ettől függetlenül a root működik, viszont a recovery sem azonos a két verzióban. Készítettem recovery-t mind a két változattal, de visszatölteni nem tudom. Az a gondom, hogy szerintem valamit letöröltem véletlenül a készülékről, mert most nem áll fel a rendszer. Tudnál abban segíteni, hogy hogy tudnám helyrehozni a telot? Vagy lenne eredeti romod, amit újra fel tudnék tenni?
Előre is köszi.
Mz -
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
solarix45 #3079 üzenetére
Köszi a segítségedet.
A rootoláson túl vagyok, fent van Superuser és a Titanium Backup is. A TB superuser jogokkal.
Az az egyik gondom, hogy több, a rendszerben lévő alkalmazás, amit törölni szeretnék nem törölhető, azt üzeni, hogy nem törölhető mert az apk file nem található. Hogyan tudom ezeket letörölni?
Hogy tudok a jelenlegi (gyári) rendszerről egy biztonsági másolatot készíteni? A TB tudna, ahogy néztem update.zip -et készíteni, de nem az ingyenes változattal. Mivel tudnám lementeni az egész jelenlegi rendsteremet?
Barátkozom másik ROM kipróbálásával, de olyat szeretnék amelyik magyar. Puzzle Blue v2.2 custom ROM magyar nyelvű szerinted?
Előre is köszi.
Mz -
MZperXxXxXx
csendes tag
válasz
solarix45 #3071 üzenetére
Szia, köszönöm a segítségedet.
Arra gondoltam, elsőképpen megpróbálom a rootolást Recovery-ből a Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip file segítségével!
Nekem teljesen más Recovery van a telefonon, mint a képen látható. Amdroid system recovery <3e>
Végül elindítottam a Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip -et, de sajnos Toggle signature verification üzenettel leállt a folyamat. Írják az oldalon, hogy akkor ki kell kapcsolni az aláírás ellenőrzését.
Ezt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet ezt kikapcsolni?
Előre is köszi.
Mz -
MZperXxXxXx
csendes tag
Sziasztok,
új vagyok itt a fórumon.Átfutottam, de nem találom, amit keresek, ezért kérném a segítségeteket.
OT-918D mix telefonomon szeretném, ha magyar menü megmaradna, viszont a sok, gyárilag rajta lévő felesleges dolgot szeretném törölni, ezért root-olni szeretném. 2.3.6-os firmware van rajta.
Hogy fogjak neki, tudtok segíteni benne?
Előre is köszönöm.
Üdv,
Mz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest