- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matis74
csendes tag
válasz
matis74 #3272 üzenetére
Nyitottam egy új témát az 1 SIM-es 918 MIX-nek.... Még mindig várom a javaslatokat helyreállítás ügyben... Köszi!
-
imiadmin
őstag
válasz
matis74 #3261 üzenetére
2 SIM-est.. a román ORANGE ROM amit használtam, az 1 SIM-es...(látom, te is ezt használtad...)
annyit csináltam, hogy a scatter file-ban a PRO_INFO részt engedélyeztem és odaadtam neki a magyar pro_info file-t... Ez kéne neked is csinálni, egy SIMA 1 SIM-es pro_info fájlal...
-
marci0001
csendes tag
válasz
matis74 #3219 üzenetére
"BROM ERROR : S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054)"
Én is ugyanezt a hibát kapom mindig. Van rá megoldás? Nagyont tégla most a telefon.
Ráadásul ami velem történt:
El akartam adni a telót. Hogy mégse adjam oda minden ismerős telefonszámával, meg kifizetett programokkal, egy rendszervisszaállítást eszközöltem a telefon menüjében ( beállítások menüben ).
Bejött a recovery, és a Wipe alatt indítottam a "Wipe all data"-t, meg a Dalvik-cache-t, meg a Cache-t.
Ez után rendesen újra akartam indítani a telefont, de csak az Android logo jelent meg, majd fekete lett a kijelző, és újra Android logo. Ez ismétlődött végtelen ciklusban. => Tégla lett.Természetesen eladásra nem került így sor.
Utánaolvastam és kiderült, hogy a Wipe All törli a USER data-t is, amiben benne van az IMEI, így még telefonhálózatra sem tudna fellépni. GÁÁÁZ!
Ráadásul minden újraélesztési kísérletnél a "BROM ERROR : S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054)" üzenet fogad.
USB mód, Backup Restore NVRAM opció bekapcsolava.MIT TEGYEK???
-
matis74
csendes tag
-
imiadmin
őstag
válasz
matis74 #3240 üzenetére
életet leheltem bele a Flashtool-al.... egy "OT-918_010.01_RootPermission_orange_branded" mentést használtam... ez legalább annyira meggyógyította, hogy be lehet kapcsolni és van zöld emberke... de más nem... valószínű azért, mert ez egy EGY SIM-es román szolgáltatói ROM...
ezután odaadtam neki a 3 file-t és megy rá az OTU... sajnos marha lassú...
-
hhatika
tag
válasz
matis74 #3233 üzenetére
Kicsit keveredik a szezon és a fazon...tehát:
1./ telefon kikapcs, legyen feltöltve az akksi teljesen, vedd ki az akksit
2./ sp flash tool a computeren letöltve, ezt flasheld vele a telefonra
ettől 2.3.5-nek fogja az alcatel one touch upgrade 2.7 software érzékelni a telefont, és azt fogja feltenni
3./ természetesen szucsati tökjóhowtoját kövesd figyelmesen lépésről lépésre
(fontos, hogy az Options menüben az USB Mode és a Backup-Format-Download-Restore NVRAM legyen bepipálva - 47-48secnél)így azt érjük el, hogy a gyári 2.3.5 stock rom kerül rá, amit - ha lesz még erőd&türelmed - a Superuser-3.0.7-efghi-signed.zip flashelésével lehet rootolni
-
hhatika
tag
válasz
matis74 #3219 üzenetére
itt írnak erről, próbáld meg azokat a fájlokat használni az spflashtoolban...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest