Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
aprokaroka87 #47 üzenetére
Csak elgondolkodtam, ha a ledek egyenként rgb színtérben felvillanhatnak, az sok lehetőséget felvet, ha a telefon érzékelőit, viselkedését fényjelekkel, mintázatokkal leköveti a led tömkeleg. Ahogy az értesítési led is informativ tud önmagában lenni. Például a kamera mozgásérzékelesre beállítva az ajtó felé fordítva mozgásra felvillan a hátlap. Ha a macska oson zöldel hullámzik, ha ajtó nyílt, kéken villog.
Pc-hez kötve jelzi, ha vegez a letöltés, ha nő a ping...
Én olyannak tartom, mintha lenne pártucat értesítési led extraban és csak dolgot kellene talalni neki. Ahogy gondolkodtam, milyen színű legyen a hivás, az sms, a mail... és az sem haszontalan. Ráadásul intelligenssé tehető a jelzés, ami miért is ne lehetne hasznos. Nem a diszkófény a max.. -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #13 üzenetére
Pedig ha a krokodil bőr így villogna tuti vették volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest