- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Például, ha engem kereső facebookos/.stb ismerősöm 15m-ren belülre kerül gps, vagy hálózat alapon, lüktetni kezd a telóm pirosan, mint az ET szíve..
-
Auratech
őstag
Szerintem az ötlet akkor is jó, hiába domborítjátok ki a parasztvakítást, mint egyedüli “hasznosságot”.
Az okos ledekkel teleszórt hátlap interaktív fényjelei használhatók lehetnek. -
Auratech
őstag
válasz
aprokaroka87 #47 üzenetére
Csak elgondolkodtam, ha a ledek egyenként rgb színtérben felvillanhatnak, az sok lehetőséget felvet, ha a telefon érzékelőit, viselkedését fényjelekkel, mintázatokkal leköveti a led tömkeleg. Ahogy az értesítési led is informativ tud önmagában lenni. Például a kamera mozgásérzékelesre beállítva az ajtó felé fordítva mozgásra felvillan a hátlap. Ha a macska oson zöldel hullámzik, ha ajtó nyílt, kéken villog.
Pc-hez kötve jelzi, ha vegez a letöltés, ha nő a ping...
Én olyannak tartom, mintha lenne pártucat értesítési led extraban és csak dolgot kellene talalni neki. Ahogy gondolkodtam, milyen színű legyen a hivás, az sms, a mail... és az sem haszontalan. Ráadásul intelligenssé tehető a jelzés, ami miért is ne lehetne hasznos. Nem a diszkófény a max.. -
Auratech
őstag
Például Lehet diszkófény, lehet van is ilyen funkciója. Aztán lehet a giroszkópra építve lassulás, gyorsulásjelző bicajra. gyorsításkor kék felé, lasításkor vörös felé tendáló, a sebességgel arányosan villogó színnel. (a vöröseltolódás inverzeként).
Wifi/4G térerő kijlező, makró világítás.. ect
Csak ki kell adni az apit, ami a vezérléshez van rendelve... Oszt lehet rá progit írni..
Az ötlet életképes volna, ha a tokgyártók rácuppannának. Kvázi bármelyik telóhoz lehetne hasonlót kreálni..
A képernyő feletti értesítő ledet mindenképpen felülmúló hasznossággal.
Ha a ledek számát megnövelnék a ledes futófények felbontásának megfelelően, akár végigfuthat egy szöveges üzenet, vagy gif animáció is. Mondjuk egy 32x16-es mátrixon..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Goddess of Victory:Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest