Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek az átcímkézett Alcatelek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Az arra lett kitalálva, hogy engem felnyomjanak agyilag, ugyanilyen hulladékot vett faterom néhány éve és tökéletesen alkalmatlan volt mindenre, de nekem kellett kiokoskodni, hogy hogyan csináljak annyi tárhelyet amire legalább a Viber telepíthető, valami AKAI nevű hulladék volt 20 ezerért a tesco-ban. Azért csak használta amíg meg nem döglött de lehet párszor csattant a telefon a földhöz, utána hajlandó volt rám bízni a választást de így is valami nagyon olcsót kellett keresnem, nem azért mert nem engedheti meg magának hanem azért mert az ő szemében a telefon mai napig csak telefon, de azért legyen rajta a Viber, tudjon hotspot-ot meg bírja az aksi sokáig. Legszívesebben nyomógombosat használna és én is azt vettem volna neki de az említett okok miatt nem lehet.
Igaza van annak aki azt írja, hogy ez sima környezetszennyezés.
-
pecccccccca
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest