- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
Na gondoltam, hogy nekiugrasz az aláírásomnak.
Nézd a termék amit használok amellett, hogy tökéletes számomra, nekem 4-5 évig telefon lesz és még akkor is egy jól használható készüléknek fog számítani. Az, hogy egy 15 éves autó árát ráköltök ami leosztva 4-5 évvel az évi 100 ezret jelent. Úgy gondolom, semmivel nem rosszabb mint aki évente cseréli a telefonját 100 ezret ráköltve az újra.
Igen nekem ez az Alcatel nem a kategóriám jelenleg, de volt idő nem is kevés amikor hasonló telefonokat használtam. Persze akkor is próbáltam mindig valami nem alapot venni. Voltak Alcateleim, nem bírtuk egyikkel sem egymást. Van bennem ellenszenv nem tagadom, de nem alaptalanul. -
pecccccccca
őstag
A vásárlók hülyének nézéséről hallottál már?
Na pont ezt teszik azok a gyártók akik ilyen szennyeket adnak ki... Nem mellesleg csak termelik az amúgy is roskadásig telt elektromos szemét gyűjtőket. Mondjuk Vietnámban meg Bangladesben ódákat zengenek az alsóbb rétegek, mert legalább van munkájuk. Ott forrasztgatják szét a sáros utcában az alaplapokat, paneleket, egységeket és szortírozzák napi 2 dollárért...
Mondjuk, ha innen nézzük még előnyük is van ezeknek az elektromos hulladékoknak. Valakiknek az asztalra való kenyeret jelentik. Csak az a szörnyű benne, hogy ezeknek az embereknek nem ebből kellene megélniük... -
pecccccccca
őstag
Kérlek ne magyarázd meg, hogy ma egy 1/16-os telefon használható, mert a végén elhiszem...
Egy appot nem lehet rátelepíteni. Nem beszélve arról, ha valamilyen oknál fogva fel is települ akkor random crashelnek, mert annyira kevés a memória, hogy baszkodja ki az aktuálisan használt appokat is a rendszer...
Van-volt ilyen telefon a környezetemben. Talán nekem is az egyik polc alján, de eszembe nem jutna még ingyen sem odaadni bárkinek is, mert köszönet helyett azzal ver agyon... -
pecccccccca
őstag
Mindenkitől elnézést kérek akit esetleg megbántok DE!
Egy bizonyos szint alatt igényről nem beszélhetünk maximum igénytelenségről.
Olyan nincs, hogy valakinek a lassúság, melegedés, random fagyások nehézkes kezelés lenne az igénye!!Van több kevésbé eleresztett anyagi lehetőségekkel rendelkező barátom, de még ők is inkább egy használt anno 100 ezres telefont vesznek meg 40 ezerért mint, hogy kibasszanak az ablakon 20-25-30 ezer forintot egy használhatatlan újra...
-
pecccccccca
őstag
A száraz tények semmit nem jelentenek.
A tapasztalat annál inkább.
Felvehetetlen hívások, egy 3 perces hívástól tojást lehet sütni a készüléken, önállósuló beállítások, kifagyó billentyűzet, rossz közelség érzékelő, használhatatlan kamera, random kikapcsolások, random hálózatvesztés, nem csörög ki a telefon pedig van térerő, foltokban sárgásodó kijelző a nagy hő miatt...Én konkrétan ezekkel a hibákkal találkoztam alcatel készülékeknél. És szerintem sok dolgot ki is hagytam.
Felőlem gyárthatnak bármilyen készüléket pl... Nálam ez a márka leszerepelt teljesen... -
pecccccccca
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel 1B a legalsó kategóriában próbál up to date alternatívát nyújtani azoknak, akik a lehető legalacsonyabb áron szeretnének már okosnak mondható eszközt beszerezni. Az Android Go rendszer jó választás volt, de csodára nem érdemes számítani.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest