- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Így volt, így is lesz, ettől még felesleges mindkettő.
Az én személyes preferenciám, hogy amíg fullHD-ban HIGH-on élsímogatással, bekapcsolt V-SYNC-cel minden játék elfut 60 fps-sel, addig eszem ágában sincs semmilyen alkatrészt cserélni.
Azt is megértem, ha valakinek a lelki boldogságához mindig adott generációból kell valami. Kinek mi.#487makkmarce
#488koko52
Teljesen érthető a csúcs cuccokkal tesztelni, hogy mit tudnak együtt, de mivel ilyenből már van 50 másik, így én kifejezetten örültem, hogy más szemszögből is látjuk a dolgokat.
Most komolyan hiányzik egy 51. 5900X+RTX 3900 teszt?Én anno megvettem a fullos konfigot, azóta már csak alkatrészeket cserélek időnként. Az ilyenfajta magatartáshoz tökéletesek az ilyen tesztek, hogy az ember nagyjából szinkronban tudja fejlesztgetni a CPU-t, GPU-t (nem egyszerre).
Aki meg új komplett új gépet akar, neki meg ott van a másik 50 teszt ugyebárVegyük figyelembe, hogy nem mindenki számára ugyanazok az igények!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest