- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Szívesen mennék akár az USA-ig is kipróbálni, de sajnos momentán nincs rá keret.
Alaposan át fogom nézni az ajánlott oldalt, és azokat a lötyiket is, amiket most írtál.
A karamellát nem szeretem, de diós, mandulás jöhet. Szeretem az édes és a gyümölcsös ízeket is. A webshopot nézegetve felmerült bennem, hogy vajon milyen íze lehet a misztikus sivatagi fuvallatnak?
-
Juditta_56
aktív tag
Az az üzlet, ahol én vettem a cuccost, még megvan (Káposztásmegyer), ott volt lehetőség kóstolásra - bár ez még tavaly februárban volt -, esetleg kérdezd meg őket, hogy most mi a helyzet. ( bolt4@e-c.hu ) Nekik van boltjuk Párkányban is. Szerepelnek az Összefoglalóban is, ajánlott üzlet.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Nekem egyelőre már az is nagy szám, ha 15ezerre le tudom vinni a havi költséget. Mint kezdő, biztos fogom próbálgatni a lötyiket, és arra elég sok pénz el fog menni. Plusz az elején tuti nem fogok kazánt tekerni, tehát azzal számolok, hogy azt is venni kell majd újat.
Soha nem hatott meg igazán mások véleménye, úgyhogy nem zavar, ha megbámulnak. Azért vettem pont ezt a színű e-cigit, hogy kellőképpen feltűnő legyen.
Nem akarom dugdosni, hátha rákérdez valaki, hogy mi az, és akkor sikerülhet gyarapítani az e-cigis tábort.
Egyelőre még van pár napi analógom, minden másodiknak azt szívom, de már nagyon várom, hogy elfogyjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Nintendo Switch 2
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest