- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Én is sajnálom, bírtam hogy mindenhol megnéztek, mint egy majmot, az egyéb járulékos dolgokról nem is beszélve. Egyhónap után fel-alá szaladgáltam a lépcsőn, híztam mint a disznó, és rengeteg lóvém megmaradt.
A nikotinmentesre csökkentés magától jött, nem tervezett volt, simán csak úgy esett jól. Az előző mindig egy kicsit erős volt.
Az utolsó két-három hónapban magamnak készítettem a liquidet, csak aromát vettem hozzá. A legtöbb alapanyagot gyógyszertárban megkaptam, szóval az aromán kívül más nem nagyon változott.
Egyszer talán újra előveszem. -
bzoley
veterán
Sok sikert, vagy ami ide illik!
Anno engem is elkapott ez a "hobbi". Vagy négy hónapig szipókáztam ködöt, körülöttem mindenki jól szórakozott, én élveztem. Eleinte rengeteget ráköltöttem, de a végére már egy fillérbe sem került, minden alapanyag, kellék egy évre megvolt, liquidhez többre is. Ahogy múltak a hónapok, úgy csökkent a nikotin tartalma a liquidnek, az utolsó hetekben már teljesen nikotin mentes volt. És ez tetszett(bár a cigiben sem az a legkárosabb, néha még hasznos is). Aztán elkezdett bedagadni a torkom, alig tudtam nyelni, egyet sem tudtam szippantani. Később átment a tartómra, és még hónapokig fájdogált. Azóta minden egy dobozban hever, és újra elfogy két doboz cigi.
Nem tudom mi lehetett, talán valamilyen allergia, vagy semmi köze nem volt hozzá, sima fertőzés, de azóta nem próbáltam.
Félrértés ne essék, akinek nem ismerős a téma, nem ilyen sztorikkal vannak tele a hasonló fórumok, még hasonlóval sem találkoztam, nekem csak simán nem volt szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tomato firmware
- Villanyszerelés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest